Uutiset

Työkoneet

Sata Bobcattia

Ruotsin valtuutettu Bobcat-jälleenmyyjä Bobcat Sverige AB sai elokuussa mittavan tilauksen noin sadasta uudesta Bobcat-maarakennuskoneesta. Ostajina ovat Ruotsin johtavat konevuokraamot Ramirent AB ja Renta Sverige AB. Ramirentin tilauksen uskotaan olevan Bobcatin kaikkien aikojen suurimman Ruotsin markkinoilla.

Uudet Bobcatit toimitetaan Ramirentille ja Rentalle erissä. Tilaus pitää sisällään joukon 1-8,5 tonnin minikaivukoneita ja kokoelman pyöräkuormaajia. Molemmilla konevuokraamoilla on jo ennestään laaja valikoima Bobcatin koneita laivastoissa. Kokemukset ovat olleet erinomaiset ja siksi merkki sai merkittävän jatkumon. Bobcattien soveltuvuus konevuokraamoille on todettu vuosien saatossa erinomaiseksi.

”Uusien Bobcat-koneiden toimitukset alkoivat toisella vuosineljänneksellä ja tapahtuvat vuokrauspisteissä eri puolilla maata. Ruotsin markkinat näyttävät suhteellisen kirkkailta – jopa koronaviruksen aikoina – ja monet odottavat taas varovaisesti markkinoiden elpymistä. Viimeaikainen epävarmuus on ollut hyvä vuokrausyrityksille, koska yritykset pyrkivät vuokraamaan enemmän laitteita näissä olosuhteissa”, toteaa Bobcat Sverigen toimitusjohtaja Göran Andersson.

Vasemmalta oikealle: Linus Svensson, Ramirent; Jessica Andersson, Ramirent; Willy Björkman, Bobcat Sverige; Stefan Ekvall, Bobcat Sverige and Johan Bursell, Doosan Bobcat EMEA.

”Tämä on valtava saavutus Bobcat Sverigelle. Iso kauppa on todiste heidän menestyksekkäästä työstään Ruotsin jälleenmyyjänä sekä selkeä osoitus Bobcat-kompaktimalliston laadusta. Bobcat-laitteiden erinomainen suorituskyky oli tärkeä tekijä näiden tilausten voittamisessa,” Doosan Bobcat EMEA: n Pohjoismaiden ja Baltian alueiden johtaja Johan Bursell sanoo.

Vuokraamoita kaikkialla Ruotsissa

Ramirent AB: llä on monia toimipisteitä kaikkialla Ruotsissa etelän Trelleborgista pohjoisen Kiirunaan. Bobcat-minikaivukoneiden ja -kompaktikuormaajien lisäksi Ramirentiltä voi vuokrata laajan tuotevalikoiman työmaiden eri tarpeisiin.

Ruotsin toiminnot ovat osa suurta verkostoa, jota Ramirent hoitaa yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Yritys työllistää noin 3 200 henkilöä ja käsittää 300 asiakaskeskusta. Ramirentin omistaa Loxam Group, joka on maailman kolmanneksi suurin laitevuokraamo.

Renta Sverige AB toimii myös koko Ruotsissa, ja sillä on noin 70 toimipistettä eri puolilla maata. Se on osa suomalaisen Renta Group Oy:n vuokrausliiketoimintaa ja on täyden palvelun rakennusalan koneiden ja laitteiden vuokrausyritys.

Renta tarjoaa myös moderneja työmaatiloja, rakennustelineitä ja sääsuojapalveluita sekä työmaapalveluja, kuten väliaikaisia ​​LVI-asennuksia ja suunnittelua.

Lue myös: Dynaset KPL -kadunpesulaite Bobcatin viralliseksi lisälaitteeksi.

Lue seuraavaksi