Uutiset

Työkoneet

SAP EWM -ratkaisut Jungheinrichin tuotetarjontaan

Yhä useammissa yrityksissä kaikki logistiikkaketjun prosessit halutaan hoitaa SAP:n vakio-ohjelmistoilla. Jungheinrich vastaa nyt asiakkaiden toiveisiin manuaalisista ja automaattisista varastonhallinta- ja varastonohjausjärjestelmistä SAP-ympäristössä ottamalla tuotevalikoimaansa SAP EWM -ohjelmiston. Osana SAP SCM:ää eli toimitusketjun hallintaa SAP EWM tukee kattavasti kaikentyyppisten varastojen prosesseja.

Jungheinrich syventää uutuudella kumppanuuttaan SAP:n kanssa, sillä saataville tulee yrityksen oman, SAP-rajapinnalla varustetun WMS-varastonhallintaohjelmiston rinnalle täysi liityntä ja integraatio SAP EWM:ään vaativimpia varastointiprosesseja ja -tekniikoita myöten. Entistäkin vahvemman IT-tarjontansa turvin Jungheinrich pystyy nyt tarjoamaan ihanteelliset varasto- ja tietotekniset ratkaisut kaikenkokoisiin varastoihin niiden automatisoinnin asteesta riippumatta.  Jungheinrichilla on monivuotinen ja laaja-alainen kokemus logistiikkajärjestelmien suunnittelusta, toimittamisesta ja huoltamisesta, joten asiakas saa saman katon alta yhteensopivan kokonaisratkaisun. 

”Ottamalla SAP EWM:n mukaan varastonhallintaratkaisujensa tarjontaan Jungheinrich voi tarjota etenkin kattavaa SAP-strategiaa noudattaville asiakkailleen entistäkin joustavampia ja muuntautumiskykyisempiä sisälogistiikan prosesseja“, Jungheinrich Systemlösungen GmbH:n toimitusjohtaja Markus Heinecker toteaa.

Sertifioinnin myötä Jungheinrich laajentaa erinomaista osaamistaan prosessien ja toteutuksen alalla SAP:n EWM-logistiikkaratkaisuun. Jungheinrich tarjoaa asiakkailleen kaiken tarvittavan tuen SAP EWM:n käyttöönotossa alkuvaiheen suunnittelusta aina toteutukseen ja huoltoon asti.

www.jungheinrich.fi

Lue seuraavaksi