Uutiset

Työkoneet

Sandvikilta uusia ratkaisuja maanalaiseen poraukseen

Uusi Sandvik DS412iE on pitkälle automatisoitu ja tuottava akkukäyttöinen pultituslaite maanalaisiin kaivoksiin ja kalliorakentamiseen. Akkupaketista ja sähkömoottorista koostuva, täysin sähköinen voimansiirto eliminoi pakokaasupäästöt ajon ja porauksen aikana vähentäen samalla lämpökuormaa sekä ilmanvaihdon tarvetta maan alla. Laitteeseen on tarjolla useita eri automaatiotasoja, ja siinä on sama alusta kuin muissakin 400i-sarjan porauslaitteissa. Sandvik DS412iE:n lanseerauksen myötä Sandvik pystyy nyt tarjoamaan akkukäyttöisen laitteen kaikkiin maanalaisiin porausapplikaatioihin.

Simulaattorin avulla joustavuutta koulutukseen

Sandvik Digital Driller™ -koulutussimulaattorit ovat kompakti, joustava ja turvallinen ratkaisu Sandvikin maanalaisten porauslaitteiden käyttö- ja huoltohenkilöstön koulutukseen. Uusin Digital Driller™ -yksikkö on suunniteltu nimenomaan uuden akkukäyttöisen Sandvik DS412iE -pultituslaitteen käyttäjien ja huoltohenkilöstön koulutukseen. Uudessakin versiossa on säilytetty tärkeät ominaisuudet: keveys ja hyvä liikuteltavuus. Tämän ansiosta simulaattoria voidaan käyttää siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Simulaattorin käytön arvioidaan lisäävän vuosituottavuutta parantamalla pultituslaitteen käyttöastetta. Lisäksi koulutuskulut pienenevät merkittävästi pienempien energia- ja kulutusosakustannusten ja vähäisempien mahdollisten laitevaurioiden myötä.

Uusi mobiilisovellus

Uudella Sandvik DrillConnect -mobiilisovelluksella voidaan siirtää kaikki porauskaaviot ja -raportit, myös iSURE®-järjestelmässä luodut, sekä laitedata My Sandvikiin saumattomasti ja tehokkaasti ympäristöissä, joissa verkkoa ei ole käytettävissä. Sandvik DrillConnect automatisoi toimiston ja porauslaitteen välisen tiedonsiirron. Sovelluksella pääsee helposti laitteen vianhakuun ja manuaaleihin, ja se on suunniteltu skaalautuvaksi tulevaisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen versio toimii iOS-laitteissa, mutta tarkoituksena on lisätä myöhemmin Android-yhteensopivuus.

”Viimeisimmät ratkaisumme perustuvat asiakkailta saamaamme palautteeseen”, sanoo Patrick Murphy, Underground Drilling -divisioonan johtaja. ”Olemme kuunnelleet heidän haasteitaan ja kehittäneet ratkaisuja, jotka pitävät meidät kehityksen kärjessä alan siirtyessä kohti digitaalisempaa ja sähköisempää tulevaisuutta.”


Lue seuraavaksi