Uutiset

Työkoneet

Sandvik on avannut uudet myynnin ja huollon toimitilat Kajaanissa


Artikkelikuva: Jarkko Kettukangas Terrafamelta osallistui avajaisseremoniaan iskemällä kiven halki Sandvikin perinteiden mukaisesti.


Sandvik Rock Processing Solutions juhlisti Kajaanin toimipisteen avajaisia perjantaina 16.6.2023. Uudet nykyaikaiset myynnin ja huollon toimitilat on suunniteltu Sandvikin käyttöön ja mahdollistavat kokonaisten murskaus- ja seulontalaitteiden huollot, vaativat kunnossapitotyöt sekä asiakaskoulutusten järjestämisen.

Sandvik osoittaa uusilla toimitiloillaan sitoumuksensa kaivos- ja urakointiteollisuuden asiakaspalveluun vahvistamalla huoltotarjontaansa keskisen ja pohjoisen Suomen alueella. Sandvikilla on ollut jo pitkään toimitilat Kajaanissa palvelemassa alueen asiakkaita, mutta uudet tilat vastaavat entistä paremmin kasvaviin asiakastarpeisiin. Tilaa uudessa toimipisteessä on reilusti aiempaa enemmän ja toimintojen parempi sijoittelu, konepaikkojen kasvanut määrä ja muut ratkaisut takaavat, että Sandvikin huoltoteknikot, myyntitiimi ja asiakaspalveluhenkilöstö pystyvät työskentelemään entistä tehokkaammin. Tiloissa on modernit korjaamo-, toimisto-, kokous- ja koulutustilat.

Sandvikin murskaus- ja seulontalaitteiden myyntipäällikkö Annika Männikkö kertoo, että Kajaanin toimipiste on strategisesti tärkeä Sandvikin kyvylle vastata kasvaviin asiakastarpeisiin.

”Uudet toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Suomen suurimpiin kaivoksiin ja kaivosurakoitsijoihin nähden. Tarpeisiimme rakennetut tilat tehostavat merkittävästi laitekorjauksia, -tarkastuksia ja -päivityksiä. Uusissa tiloissa on pysytty toteuttamaan mittavia teknisiä ja toiminnallisia parannuksia. Kapasiteetin kasvun myötä pystymme vastaamaan myös paremmin tulevaisuuden muuttuviin vaatimuksiin”, toteaa Männikkö.

Sandvik Kajaani
Sandvikin Kajaanin uusi toimipiste sijaitsee osoitteessa Petäisentie 1, 87400 Kajaani.

Suurin osa uusista toimitiloista koostuu huollon tiloista. Huoltohallin suunnittelussa on noudatettu alkuperäisen laitevalmistajan standardeja, joka takaa tilojen toimivuuden ja laitekunnostusten korkean laadun. Vastuullisuus ja ympäristöasiat on otettu merkittävästi huomioon suunnittelutyössä. Suuret tilat mahdollistavat, että samanaikaisesti voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti usean kaluston huoltoja, niin liikkuvien murskaus- ja seulontalaitteiden kuin kaivoskokoluokan yksiköiden korjauksia.

Avajaisjuhlallisuuksissa perjantaina 16.6.2023 oli mukana asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja Sandvikin henkilöstöä. Tilaisuudessa oli mahdollisuus verkostoitua ja tutustua uusiin tiloihin. Tapahtumassa esiteltiin lisäksi Sandvikin viimeisintä tarjontaa murskaukseen ja seulontaan eli tuottavuutta ja turvallisuutta parantavia uutuustuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja räätälöitäviä palveluja. Sandvikin uusi Kajaanin toimipiste sijaitsee osoitteessa Petäisentie 1, 87400 Kajaani.Lue seuraavaksi