Uutiset

Työkoneet

Sandvik CH550 -kartiomurskain Baumassa

Uuden sukupolven kompakti kartiomurskain Sandvik CH550 tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn pienin käyttökuluin moniin murskaussovelluksiin. Uutuus kuuluu Hydrocone-tuotteisiin ja soveltuu niin toisen kuin kolmannen vaiheen murskaukseen laajan tehoalueensa ansiosta. Kokoonsa nähden kapasiteetti on huomattavan korkea.

Fyysisiltä mitoiltaan CH550 vastaa CH440-murskainta, mutta on selvästi painavampi. Muotoilu on uutta sukupolvea, mutta se perustuu CH-sarjaan.

Automaattinen asetuksen säätö, ASRi-automatiikka, on vakiovaruste, joka takaa optimaalisen murskaimen kuormituksen vaihtelevalla syötteellä. Kulutusosat on optimoitu kestämään mahdollisimman suuri tonnimäärä. Voimansiirto on tehokas uuden vetojärjestelmän ansiosta ja kiilahihnojen käyttöiäksi luvataan viisinkertaista aikaisempaan verrattuna.

Ympäristövaikutuksia on ajateltu varustamalla murskain korkean hyötysuhteen moottorilla. Sen energiatehokkuus vähentää sähkön kulutusta ja mahdollistaa vuotuisten hiilidioksidipäästöjen vähentämisen 30 tonnilla.

Sandvikilla on esillä murskauslaitteiden puolelta Baumassa myös päivitetyt versiot mobiileista suorasyöttöseulasta ja iskupalkkimurskaimesta.

Suorasyöttöseula QE331 on päivitetty versio QE330:stä. Asiakaspalautteen perusteella tehdyt parannukset näkyvät kestävyydessä ja teknisissä ominaisuuksissa, jotka ylittävät perinteiset odotukset. Uutuudessa on esimerkiksi aikaisempaa suurempi syöttösuppilo ja värikoodattu käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli. Aggressiivinen seulalaatikko maksimoi tehokkuuden.

Molemmat laitteet on varustettu kauko-ohjaimin ja ne täyttävät viimeisimpien konedirektiivien vaatimukset.

JK

Lue seuraavaksi