Uutiset

Työkoneet

Salhydro Oy laajensi toimitilojaan

Salhydro Oy:n Nurmijärven toimipisteen henkilökuntaa uusissa laajentuneissa toimitiloissa.

Salhydro Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys, jonka perustaja ja toimitusjohtaja on Reijo Salminen. Mukana yrityksessä on myös hänen vanhin poikansa Marko, joka vastaa tuotevalikoimien ja järjestelmien kehittämisestä muiden avainhenkilöiden kanssa. Keskimmäinen poika, Mika viimeistelee diplomityötään ja Juha, nuorin veljeksistä opiskelee myös vielä. Pojat ovat toki kaikki lomansa töissä perheyrityksessä. Oman väen lisäksi Salhydro työllistää 36 hengen henkilökunnan, johon kuuluu sopivassa suhteessa vanhoja konkareita ja nuoria monitaitureita.

Salhydron pääpaikka on Nurmijärvellä aivan Helsinki-Tampere -moottoritien kupeessa ja toinen toimipiste on Tampereella. Logistisesti Nurmijärveltä on hyvät yhteydet eri puolille Suomea sekä Baltian maihin että Venäjälle, missä on myös Salhydron asiakkaita. Toisaalta tuleva tavarakin tulee nopeasti Vuosaaren satamasta Nurmijärvelle. Asiakaslähetyksistä ennen kello 16 tilatut lähetykset pyritään lähettämään asiakkaille vielä saman päivän aikana. Pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat lisäksi kolme Hydromarket Oy:n pistettä, joista kaksi on Helsingissa; Konalassa ja Suutarilassa sekä yksi Keravalla. Muun Suomen osalta palveluista vastaavat itselliset jälleenmyyjät ja oma Salhydro-palvelukeskus Tampereella Juvelankadulla.

Laadukkaat tuotteet ja kattavat palvelut

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta. Yli 30 vuoden kokemuksella yritys pystyy tarjoamaan asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin kone- ja kuljetusyrittäjen, yritysten sekä teollisuuden tarpeisiin. Salhydron suuresta varastosta löytyvät heti tuotteet yleisimpiin ja erikoisempiinkin käyttötarkoituksiin. Myös tilaustuotteiden – laitekohtaisten hydraulipumppujen, hydraulimoottoreiden, venttiilien jne. toimitusajat ovat lyhyitä nopean toimittajaverkoston ansiosta.

Salhydron tärkein tuotesegmenttialue on hydrauliikkakomponentit – OMFB-hydrauliikkapumput, -venttiilit, -sylinterit, -suodattimet sekä hydraulimoottorit ja voimayksiköt. Erityisesti sähköohjattujen patruuna- ja ohjausventtiileiden valikoimaa on täydennetty. Nyt Salhydrolla on myös hyvä valmius toimittaa työkoneiden alkuperäispumppujen tilalle uusia muutaman päivän toimitusajalla.

Salhydron hydrauliikkaletkuvalikoima on kuluneen talven pakkasissa osoittautunut ylivoimaiseksi. Se kattaa kaikki tarvittavat letkut, liittimet ja nipat. Letkut ovat laadukkaita saksalaisia Knapheide-ristikudosletkuja, japanilaisia Bridgestone-spiraaliletkuja ja italialaisia ZEC-nailonletkuja. Kaikissa Salhydron toimipisteissä toimii myös ripeä hydrauliikkaletkuasennelmien valmistus odottaessa.

Teollisuusletkupuolelta Salhydron varastohyllystä löytyvät muun muassa letkut ja liittimet säiliöautoihin, ympäristönhuoltoon, purun- ja pölynpoistoon, kuumalle vedelle pesureihin jne. ja pesureihin pistoolit, liittimet, letkukelat sekä pesuripumput ja -suuttimet.

Säiliöautoletkujen liittämistä ja koestamista varten varastossa on oma paja, jossa letkut saadaan liitettyä ammattitaidolla ja siten letkujen mukaan asianmukaiset koestustodistukset.

Viimeisin uutuus on Salhydro Polars -loka/kuivaimuletku, joka taipuu mukavasti pakkasessakin. Muovi/kumiseoksesta valmistettu lokaletku omaa markkinoiden parhaan pakkastaipuvuuden.

Palvelun ja tuotteiden laatu on Salhydron henkilökunnalle kunnia-asia. Toimitusvarmuus, yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan palveluun takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

www.salhydro.fi

Miika Nyrö

 

Lue seuraavaksi