Uutiset

Työkoneet

Ryhdy Rototiltin supersankariksi

Rototilt lanseeraa sankarigeneraattorin huomionosoituksena kaikille arkipäivän sankareille. #excavatorhero-kilpailu on palannut täysin uudistuneena. Mikä on sinun sankarinimesi?

”Haluamme osoittaa uudella hauskalla tavalla maailmalle, ketkä konkreettisesti rakentavat yhteiskuntaamme kaikessa hiljaisuudessa”, sanoo Anna-Clara Fridén, Rototilt Group AB:n Digital Marketing Manager.

Anna-Clara Fridén

#excavatorhero on kampanja, joka tuo esiin urakoitsijoita ja kaivukoneen kuljettajia. Heitä, jotka saavat harvoin huomiota osakseen, mutta joilla on hyvin merkittävä tehtävä tulevaisuutemme rakentamisessa. Sankarigeneraattorilla kaivukoneen kuljettaja voi luoda oman supersankarikuvansa ja jakaa sen ystävilleen sosiaalisessa mediassa.

”#excavatorhero on ollut suosittu muutaman vuoden ajan, mutta nyt oli mielestämme aika tehdä jotain aivan uutta. Supersankarigeneraattorilla haluamme juhlistaa toimialaa pilke silmäkulmassa”, Fridén jatkaa.

Jos osallistuja haluaa, hän voi myös osallistua kilpailuun matkasta Rototiltin tehtaalle Ruotsin Vindelniin ja saada joitakin aivan erityisiä kokemuksia.

”Kilpailu on avoin kaikille koneen tai kallistuvan kauhanpyörittäjän omistajalle, merkistä riippumatta. Jopa silloin, vaikka kauhanpyörittäjää ei vielä edes ole”, Fridén tiivistää.

Sankarikuva on helppo luoda osoitteessa excavatorhero.com. Siellä luodaan myös sankarinimi, joka perustuu nimeen ja työalueeseen. Seuraavassa vaiheessa luodaan supersankarikuva omasta henkilövalokuvasta. Sankarikuvaa voi käyttää sosiaalisessa mediassa profiilikuvana tai sen voi vain jakaa ystäville.

Lue tästä lisää kisasta ja säännöistä.

Lue myös: Kallistuvat kauhanpyörittäjät 2020 – Rototilt.Lue seuraavaksi