Uutiset

Työkoneet

Rototiltin seuraava askel – uusi mallisarja laajenee

Syksyllä 2022 Rototilt julkisti Rototilt Control -tuotekonseptin (RC-sarja), johon kuuluvat kallistuvat kauhanpyörittäjät, ohjainkahvat, uusi ohjausjärjestelmä sekä etätukisovellus. Nyt Rototilt ottaa seuraavan askeleen kasvattamalla RC-mallisarjaansa.

Rototilt on valmis tuomaan Bauma-messuilla viime syksynä lanseerattuun RC-sarjaan päivitetyt mallit R4- ja R8-pyörittäjille. Tämä merkitsee sitä, että Rototiltin uutta RC System -ohjausjärjestelmää ja uusia RC Joysticks -ohjainkahvoja voidaan nyt käyttää 10–43 tonnin koneissa.

”R4-kallistuva kauhanpyörittäjä on yksi Rototiltin kaikkien aikojen suosituimmista tuotteista. Aloitimme keskikokoisten luokassa ja nyt laajensimme konseptia sekä pienempiin että suurempiin koneisiin. Olemme iloisia voidessamme tarjota parempaa energiatehokkuutta ja mukavampia käyttökokemuksia kuljettajille”, sanoo tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström. Hänellä on suuret odotukset päivitettyjen pyörittäjien suhteen, nyt kun niiden myynti alkaa.

Uuden pyörittäjäsarjan painekompensoitu hydrauliikka on edeltäjiään energiatehokkaampi ja mahdollistaa hallitumman kaivuliikkeen.

”Käyttäjät huomaavat, että kallistuvan kauhanpyörittäjän käyttö on sujuvampaa optimaalisen yhteentoimivuuden ja toimintojen tarkan hallinnan ansiosta. Uuden hydrauliikan myötä olemme myös parantaneet mahdollisuutta käyttää pyörittäjän alla työlaitteita, jotka vaativat suuria hydrauliikan virtauksia”, sanoo Sven-Roger.

Uusien RC4- ja RC8-mallien myynti on määrä aloittaa helmikuussa 2023.


Lue seuraavaksi