Uutiset

Työkoneet

Rototiltin pikaliittimiin täydennystä

Rototiltin uudet pikaliittimet parantavat valmistajansa mukaan turvallisuutta, pidentävät käyttöikää ja säilyttävät kaivugeometrian. Nyt pikaliitinsarjaa täydentävät uudet mallit S40, S45, S50 ja S80 (kuva).

S40.

 

”Pikaliittimillämme saadaan aikaan optimaalinen järjestelmä, jossa pikaliitin, kauhanpyörittäjä, ohjausjärjestelmä ja työlaite toimivat yhdessä”, Rototilt Group AB:n tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.  Rototiltin voimakkaat pikaliittimet ovat valmistajan lupausten mukaisesti hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä.

”Nuorrutetusta teräsvalusta valmistettu runko muodostaa leveine tartuntapintoineen ja vahvoine lukituskiilarakenteineen täysin välyksettömän pikaliittimen, jossa on vain vähän osia ja ne ovat hyvin suojattuja. Lisäksi kaikki hydrauliliittimet ovat ORFS-liittimiä, mikä minimoi vuotoriskin. Rototilt-pikaliittimien käyttö poistaa riskin työlaitteiden irtoamisesta tai heilumisesta edestakaisin, koska SecureLock™-turvalukko on rakennettu liittimen kiinteäksi osaksi ja on helposti yhdistettävissä rototiltin SecureLocktoimintoon. – SecureLock™-turvalukon ansiosta kuljettaja voi olla varma, että työlaite on aina oikein kytkettynä, mikä parantaa merkittävästi kaikkien työmaalla toimivien turvallisuutta”, jatkaa Sven-Roger Ekström.

Jokaisella kaivukoneella on oma optimaalinen kaivugeometriansa. Siksi Rototiltin pikaliittimet on mukautettu ja mitoitettu vastaamaan kutakin konemallia kaivuugeometrian säilyttämiseksi.

”Lanseerattuamme pikaliittimet viime vuonna olemme saaneet paljon myönteistä palautetta, jossa annetaan tunnustusta samaa korkeaa laatua edustavien pikaliittimen ja kauhanpyörittäjän yhdistelmälle”, Sven-Roger toteaa lopuksi. Uusien pikaliittimien toimitukset alkavat keväällä 2018.

Lue seuraavaksi