Uutiset

Työkoneet

Rototiltin nopea kehitys jatkuu

Rototiltin kehitystahti on edelleen nopeaa. Viime keväänä tämä kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja esitteli malleihin R4, R5, R6 ja R8 tekemänsä parannukset, joiden ansiosta valmistaja lupaa, että käyttöikä pitenee, käynti on sujuvampaa ja tarkkuus parempaa. Nyt sama innovatiivinen tekniikka otetaan käyttöön myös 6-12 tonnin kaivukoneisiin tarkoitetussa R3-mallissa.

Sven-Roger Ekström.

Kiinnostus on ollut suurta Rototiltin lanseerattua tuoteparannuksensa viime keväänä. Vuoden mittaan pidetyillä messuilla esitellyt, kauhanpyörittäjien etuja lisäävät tekniset yksityiskohdat ovat tehneet asiakkaisiin suuren vaikutuksen.

”Olemme vahvasti sitoutuneet täyttämään asiakkaidemme toiveet ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme. On todella upeaa voida esitellä monia parannuksia näin lyhyessä ajassa”, sanoo tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström.

Pehmeämpi käynti uudella kierukkavaihteella

Kierukkaruuvin sisäänrakennetut voitelukanavat tehostavat voitelua ja pidentävät entisestään kauhanpyörittäjien käyttöikää. Rototilt on lisäksi tiukentanut kierukkavaihteen valmistustoleransseja ja parantanut sen osien geometriaa, minkä lupaa pehmentävän käyntiä ja vähentävän kitkaa. Rototilt Positioning Solution (RPS) -anturin rakenne on uusittu. Siirtämällä anturi kierukkaruuvin päätyyn on kaivuujärjestelmään lähtevien absoluuttisten arvojen luku nyt entistä tarkempaa.

Parannukset on otettu käyttöön nyt tehtaalta toimitettavissa R3-malleissa.

 

 

 

 

 

Lue seuraavaksi