Uutiset

Työkoneet

Rototiltiltä uuden sukupolven pikaliittimet

Rototilt lanseeraa nyt pikaliittimet, jotka tarjoavat optimoidun kokonaisratkaisun: pikaliitin, kallistuva kauhanpyörittäjä, ohjausjärjestelmä ja työlaite. Turvallisuusratkaisu SecureLock™ on sisäänrakennettuna liittimeen ja poistaa riskin työlaitteiden heilumisesta edestakaisin tai irtoamisesta.  Uusi pikaliitin parantaa valmistajan mukaan turvallisuutta ja käyttöikää sekä säilyttää kaivuugeometrian.

”Olemme tienneet pitkään, millainen on hyvä pikaliitin, joka toimii yhdessä kauhanpyörittäjän ja työlaitteiden kanssa. Todella mielenkiintoista  oli kuitenkin havaita, että turvalukitusratkaisumme SecureLock™ on yhdistettävissä sekä pikaliittimeen että pyörittäjään”, Rototilt Group AB:n  tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.
 Pikaliittimiä käyttämällä poistuu riski edestakaisin heiluvista tai irtoavista työlaitteista, koska maailman johtava turvalukko SecureLock™ kuuluu kiinteänä osana pikaliittimeen.

”Mikään ketju ei ole vahvempi kuin sen heikoin lenkki. Pikaliittimemme myötä voimme tarjota urakoitsijalle optimaalisen kokonaisuuden. Ketjun kaikki osat kestävät kovaa käyttöä ja toimivat yhteen”, jatkaa Sven-Roger Ekström.

Jokaisella kaivukoneella on oma optimaalinen kaivuugeometriansa. Silloin on tärkeää, että pikaliittimen mitoitus on mukautettu tämän geometrian säilyttämiseksi.
Rototilt-pikaliittimissä on nuorrutetusta teräsvalusta valmistettu runko ja leveät tarttumapinnat pitkän käyttöiän takaamiseksi. Lujan lukkokiilarakenteen ansiosta pikaliitin on täysin välyksetön ja sen harvat komponentit ovat hyvin suojatut.
”Olemme kirjaimellisesti analysoineet rikki erilaisia markkinoilla olevia pikaliittimiä vahvan rakenteen löytämiseksi. Kysymys on turvallisuudesta, loppuun asti ajatellusta kaivuugeometriasta ja käyttöiästä.”

Pikaliitin on ruotsalaisvalmistajan sanojen mukaan testattu perusteellisesti sekä todellisissa käyttöolosuhteissa että testilaboratoriossa pitkälle kehitetyn rasitustestilaitteiston avulla. Kaikella tällä olemme testanneet laitteiden rajoja. Ensi vaiheessa lanseeraamme pikaliittimet malleihin S60 ja S70. Saatavana on versiot, joissa on joko Rototiltin SecureLock™ -turvalukitusratkaisu turvallista työlaitteen käyttöä varten tai joissa sitä ei ole.

Katso liittimien tekniset tiedot tästä. OP

Lue seuraavaksi