Uutiset

Työkoneet

Rototiltille uusi markkinointi- ja myyntijohtaja

Rototiltin uusi markkinointi- ja myyntijohtaja tulee vahvistamaan yrityksen kasvupolkua, joka valmistautuu kasvunsa jatkamiseen. Yritys on kuluneen vuoden aikana perustanut Benelux-maihin uuden tytäryhtiön, Rototilt on myös kehittänyt myyntiorganisaatiotaan nimittämällä uudet maajohtajat Norjan ja Suomen tytäryhtiöihinsä. Nyt on varmistunut Stefan Bergströmin (kuvassa) nimitys Rototilt Group AB:n uudeksi markkinointi- ja myyntijohtajaksi. Stefan ottaa tehtävän vastaan eläkkeelle siirtyvältä Per Väpplingiltä.

Stefanilla on pitkä kokemus muun muassa toimitusjohtajan ja myyntijohtajan tehtävistä valmistavassa teollisuudessa ja globaaleilla markkinoilla toimivissa yrityksissä. Viimeksi hän toimi Emballator Metal Groupin toimitusjohtajana. Yhtiön liikevaihto on noin miljardi Ruotsin kruunua, josta suuri osa on peräisin viennistä.

”Stefan tulee hyvään aikaan rakentamaan edelleen Per Väpplingin luomaa perustaa. Aluksi jatkamme panostuksia uuteen Rototilt Control -tuotevalikoimaamme täysin uudella kallistuvien kauhanpyörittäjien sarjalla ja uudella ohjausjärjestelmällä. Vahvistamme läsnäoloamme sekä uusilla että nykyisillä markkinoilla, missä Stefanin kokemuksesta on paljon hyötyä”, kertoo rekrytoinnista toimitusjohtaja Anders Jonsson.

Stefan Bergströmiä kiinnosti kasvava kansainvälinen myynti ja se, että Rototilt on perheyritys.

”Työskenneltyäni monta vuotta suurissa kansainvälisissä yrityksissä ja organisaatioissa tuntuu uskomattoman jännittävältä liittyä ja osallistua pitkäaikaiseen perheyritykseen, jolla on selkeä visio; ’Rototilt jokaisessa kaivinkoneessa’. Toivon, että kokemuksestani ja taustastani kansainvälisestä myynnistä sekä yhteistyöstä suurten asiakkaiden kanssa on hyötyä Rototiltin jatkuvalla kasvumatkalla”, sanoo Stefan ja jatkaa: ”Odotan innolla, että pääsen tapaamaan jälleenmyyjiä, konevalmistajia ja loppuasiakkaita tutustuakseni alaan nopeasti.”

Stefan on jo aloittanut virallisesti uudessa tehtävässään.


Lue seuraavaksi