Uutiset

Työkoneet

Rototilt yhteistyöhön Volvo CE:n kanssa

Volvon tehtailla valmistetut kaivukoneet voidaan nyt toimittaa valmiiksi yhteensopivina Rototilt-järjestelmien kanssa. Tästä seuraa osapuolien mukaan monia etuja sekä urakoitsijoille että jälleenmyyjille. Suurin etu käyttäjille on, että Rototiltin ohjausjärjestelmät ja anturit pystyvät nyt älykkään integrointiratkaisun välityksellä keskustelemaan Volvon tehdasasennetun Dig Assist – kaivuujärjestelmän kanssa.

”Volvo-kaivukoneiden ja Rototiltin kallistuvien kauhanpyörittäjien välisen älykkään integroinnin ansiosta Volvo CE tekee loppukäyttäjille helpommaksi valita Rototilt-laite kaikkine älykkäine toimintoineen”, aloittaa Rototilt Suomen tytäryhtiön johtaja Jukka Hautala.

Jukka Hautala

”Maailmanlaajuisesti sovellettavan sopimuksen avulla meistä tulee tuotekehityksen myötä Volvo CE:n kumppani. Tästä erittäin myönteisestä sopimuksesta on paljon hyötyä paitsi Volvoa käyttäville asiakkaillemme, myös Volvon jälleenmyyjille”, jatkaa Hautala.

“Uusi alusta on jännittävä ja parasta mitä kaivukonemarkkinoilla on tällä hetkellä tarjota. Tietyt ratkaisut, kuten Smart Connect, mahdollistavat eri kauhanpyörittäjävalmistajille saumattoman liitännän koneisiimme ja DigAssist -koneohjaukseen. Ne ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat asiakkaalle huomattavan edun”, sanoo Kurt Deleu, Volvo-kaivukoneiden EU/INT tuotehallinnan johtaja.

”Urakoitsijat arvostavat entistä enemmän valitsemansa kauhanpyörittäjän hyvää, yksinkertaista ja toimivaa yhteensopivuutta kaivukoneensa kanssa. Jos kauhanpyörittäjä ja kaivukone ovat myös muilta osin integroituja keskenään, ratkaisu on todella hyvä. Lyhyesti sanottuna – ratkaisu, joka vastaa hyvin asiakkaiden tarpeisiin”, Rototiltin Jukka Hautala toteaa.

”Sopimus on voimassa kaikkialla maailmassa. Tekninen ratkaisu on kehitetty vuoden 2020 aikana yhteisenä projektina Volvon tuotekehitysosaston kanssa otettavaksi käyttöön samalla, kun Volvon kaivukoneet EC250 ja EC300 tuodaan markkinoille. Niiden toimitukset alkavat jo vuoden 2021 alussa”, todetaan tiedotteessa.

Rototiltin mukaan edellä mainittujen etujen lisäksi käyttäjä saa nyt koneeseensa myös turvallisia teknisiä ratkaisuja, joista tärkeimpinä mainittakoon Rototiltin palkittu, täysautomaattinen QuickChange™-pikakiinnitysjärjestelmä ja SecureLock™-turvalukko.

Lue myös: Kaapelit piiloon Rototiltin avulla.


Lue seuraavaksi