Uutiset

Työkoneet

Rototilt Oy perustettu Suomeen

Rototilt Groupilla oli oma osasto myös huhtikuussa pidetyillä Bauma-messuilla.

Perustamalla Auraan Rototilt Oy:n Rototilt vahvistaa läsnäoloaan Suomessa ja ottaa uuden askeleen kansainvälisessä panostuksessa, jossa Suomella on tärkeä osa.

”Rototilt OY korostaa Suomen markkinoiden tärkeää roolia. Integroituminen emoyhtiön prosesseihin antaa myös nostetta toiminnallemme”, maajohtaja Jukka Hautala sanoo.  

Rototilt on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Yrityksellä on Suomessa toimisto, joka huolehtii myynnistä, tuesta, huollosta ja varaosapalveluista. Suomalaiset asiakkaat hyötyvät tytäryhtiön perustamisesta monin tavoin. Asiakkaiden on esimerkiksi helpompi tehdä ostoksia, koska he voivat suorittaa maksun suoraan suomalaiselle yhtiölle. Myös varaosien varastointi tarkistetaan ja optimoidaan palvelun parantamiseksi.

”Rototiltin asiakkaiden tulee voida tuntea olonsa turvalliseksi kaikissa tilanteissa ja laajentamalla läsnäoloamme Suomen markkinoilla vahvistamme asiakaspalveluamme”, sanoo Rototilt Groupin myynti- ja markkinointipäällikkö Per Väppling.

Uusi yhtiö aloitti toimintansa 1.5.2016. Rototilt Oy:n perustaminen on uusi askel yrityksen laajentumisessa. Vuoden 2015 keväällä yhtiö vaihtoi nimensä Indexator Rototilt Systemsistä Rototilt Groupiksi.  Tämän muutoksen, johon ei liity sen suurempaa dramatiikkaa, taustalla on kuitenkin suurempi, pidemmälle tähtäävä päätös tuotekehityksen jatkamisesta ja määrätietoisesta kansainvälisestä panostuksesta. OP.

Lue seuraavaksi