Uutiset

Työkoneet

Rototilt® esittelee rautatiekouran raskaisiin töihin

Rototilt® laajentaa tuotevalikoimaansa ja esittelee täysin uuden kouran, joka on erikoistunut raskaisiin töihin esimerkiksi rautateillä, jossa käsitellään ratapölkkyjä ja kiskoja.

”Meillä on ollut kysyntää vahvemmalle, rautatietöihin optimoidulle kouramoduulille, joten tuntuu erittäin hyvältä esitellä sellainen vaihtoehto asiakkaille. Rautatiekoura on suunniteltu kevyeksi ja vahvaksi sekä kääntymään 40 astetta työn tehostamiseksi”, sanoo Rototiltin tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström.

Uusi koura on optimoitu käytettäväksi samanaikaisesti Rototiltin muiden työlaitteiden kanssa. Se on myös irrotettava ja perustuu samalle periaatteelle Rototiltin muiden kouramoduulien kanssa, jotka kiinnitetään työlaitekiinnikkeeseen. Tämä tekee valmistajan mukaan siitä erittäin joustavan, kun käyttäjä haluaa pystyä suorittamaan erityyppisiä työtehtäviä ja vaihtamaan helposti työlaitteiden välillä.

”Turvallisuus on meille tärkeä asia, ja siihen panostamme kaikissa tuotteissamme. Käyttäjän tulee tuntea olonsa turvalliseksi Rototilt-tuoteperheen kanssa. Osana kokonaisratkaisuamme kourassa on integroidut kuormanpitoventtiilit”, kertoo Sven-Roger Ekström.

Uusi koura vahvoine kynsineen on suunniteltu ja rakennettu pitkäikäiseksi.

Lue seuraavaksi