Uutiset

Työkoneet

Rototilt digitalisoi ostamisen

​Rototilt esittelee digitaalisen osto-oppaan, jossa kallistuvat kauhanpyörittäjät ja Rototiltin muu tuotevalikoima on liitetty yhteensopiviksi asiakkaan kaivukoneen kanssa. ”Kyseessä on älykäs ratkaisu, jonka avulla asiakkaan on helppo valita oikea tuote ja saada yhteys oikeaan jälleenmyyjään”, Rototiltin markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Per Väppling kertoo.

Osto-opas on digitaalinen väline, joka on mukautettu paitsi kunkin loppukäyttäjän, myös Rototiltin jälleenmyyjien tarpeisiin. Näin he pystyvät valmistajan mukaan näkemään helposti, mitkä Rototiltin tuotteet sopivat yhteen oman kaivinkonemallin kanssa.

”Monet lisävarusteemme ja tarvikkeemme ovat synnyttäneet tarpeen luoda selkeä kuva siitä, mitkä yhdistelmät ovat oman kauhanpyörittäjän ja kaivukoneen kanssa mahdollisia. Tämän oppaan ansiosta asiakkaiden on helppo löytää yhteensopivat tuotteet. Uskomme sen olevan hyvä väline, joka tekee ostoprosessista entistä sujuvamman sekä koneiden ostajille että jälleenmyyjille, Väppling sanoo.

Osto-opas avautuu tästä.

Osto-opas kertoo koneen merkin ja mallin syöttämisen jälkeen oikean kauhanpyörittäjämallin.

Lue myös: Rototiltin nopea kehitys jatkuu.

 

 

 

Lue seuraavaksi