Uutiset

Työkoneet

Rotator aloittaa Wenco-palveluiden myynnin Suomessa

Wenco International Mining Systems Ltd. (”Wenco”) laajentaa myyntiään ja tukeaan asiakkailleen PohjoisEuroopassa Rotator Oy:n kanssa solmitun kumppanuuden myötä. Rotatorilla on vahva osaaminen kaivoskoneiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjoajana.

Nyt solmittu sopimus laajentaa Wencon kattavuutta ja tasoittaa samalla tietä alueen asiakkaille päästä osaksi Wencon avointa lähestymistapaa kaivosteknologiaan.

Wenco on Rotatorin mukaan johtava teknologiaratkaisujen toimittaja globaalille kaivosteollisuudelle. Wenco tarjoaa kattavan valikoiman digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla on mahdollista lisätä tuottavuutta, alentaa käyttökustannuksia, pidentää laitteiden käyttöikää, lisätä turvallisuutta ja antaa kaivosyrityksille käytännönläheisiä näkemyksiä niiden toiminnasta. Kaivoksilla Wencon kehittämät järjestelmät näkyvät Rotatorin mukaan saavutettavissa hyödyissä kalustonhallinnassa, koneenohjauksessa, turvallisuudessa ja omaisuuden hallinnassa. Kaikki järjestelmät perustuvat avoimien järjestelmien filosofiaan, jonka ansiosta ne voidaan vapaasti integroida käytössä oleviin järjestelmiin tukemaan liiketoimintaprosesseja, tietovaatimuksia ja raportointitarpeita.

”Suhtaudumme erittäin myönteisesti kumppanuuden solmimiseen Rotatorin kanssa”, sanoo Andrew Pyne, Wencon toimitusjohtaja.

”Heillä on erittäin vahva läsnäolo Suomessa, ja erinomainen myynti- ja jälkipalveluverkosto Hitachi Construction Machinery:n tuotteille, joka on myös emoyhtiömme. Odotamme innolla tiivistä yhteistyötä Rotatorin kanssa tuottaaksemme lisäarvoa teknologiamme avulla alueen asiakkaille.”

Rotatorin toimitusjohtaja Janne Wartiovaara on samaa mieltä Pynen kanssa.

”Olemme innoissamme voidessamme lisätä Wenco-tuotteet kaivospalvelutarjontaamme ja odotamme innolla tuovamme uusia kaivosprosesseja kehittäviä ratkaisuja asiakkaillemme”, Janne Wartiovaara sanoo.

Kalustonhallintaratkaisujen lisäksi Rotator ja Wenco tuovat markkinoille innovatiiviset väsymyksenhallintaratkaisut Wencon SmartCapilla, ainoalla tekniikalla, joka voi todistetusti poistaa väsymyksen aiheuttamat turvallisuushäiriöt. SmartCap mittaa käyttäjän väsymystä EEG:n avulla ja ilmoittaa sitten käyttäjille heikentyneestä kyvystä vastustaa unta.

Wenco ja Rotator muodostivat tämän kumppanuuden, koska ne keskittyivät yhdessä asiakaslähtöisten ratkaisujen toimittamiseen kaivosteollisuudelle. Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja huoltopalveluyrityksistä Suomessa. Pirkkalassa päätoimipistettään pitävä Rotator Oy, jolla on myös toimipisteitä Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa ja Liedossa, on sitoutunut tarjoamaan luotettavia, tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja asiakkailleen Suomessa.

Rotator Oy:n pitkä kokemus jälkipalveluista teki siitä luonnollisen kumppanin Wencolle. Rotator käy parhaillaan keskusteluja kaivosten kanssa eri puolilla Suomea ja Ruotsia siitä, miten he voivat tukea asiakkaita Wencon ratkaisujen avulla.

Tietoja Wenco International Mining Systemsistä

Yli 30 vuoden ajan Wenco International Mining Systems on työskennellyt kaivosyhtiöiden kanssa realisoitumattoman arvon poimimiseksi. Tämän tehtävän tueksi Wenco on kehittänyt integroitavissa olevia ratkaisuja kaivosteollisuuden digitaalisen muutoksen tukemiseksi. Kaluston hallinta, omaisuudenhallinta, väsymyshallinta ja muut teknologiat liittyvät yhteen avoimen lähdekoodin hengessä kaivosten tuottavuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi, kustannusten alentamiseksi ja turvallisen ja sujuvan kaivostoiminnan luomiseksi.
Lue seuraavaksi