Uutiset

Työkoneet

Rinta-Jouppi Machine palvelee jatkossa Seinäjoella

Kuluvan vuoden helmikuussa myös konekaupan aloittanut J.Rinta-Jouppi Oy on siirtänyt Rinta-Jouppi Machinen toiminnat Lempäälästä Seinäjoelle, Hyllykallioon osoitteeseen Rajatie 29. Jatkossa myyntijohtaja Seppo Salomäki keskittyy täysin Rinta-Jouppi Machinen toimintaan.

Rinta-Jouppi Machine on jo lyhyessä ajassa saanut paljon huomiota. Urakoitsijat ovat ottaneet uuden tulokaan hyvin vastaan ja kauppoja on tehty paljon. ”Perinteisen konekaupan rinnalle me tarjoamme vaihtoehtoja mm. ottamalla vaihdossa vastaan koneiden lisäksi henkilö- ja pakettiautoja sekä asuntoautoja ja -vaunuja. Myös rahoitukseen saa meiltä kilpailukykyiset ratkaisut”, sanoo Seppo Salomäki.

Hyllykalliossa toimivat tilat

Rinta-Jouppi Machinella on Hyllykalliossa toimivat tilat ja alue tunnetaan keskeisenä konekaupan paikkana Seinäjoella. ”Pihalle mahtuu hyvin noin 50 konetta ja teemme myös koneiden kunnostukset ja varustelut asiakkaiden toiveiden mukaan omin voimin samalla paikalla”, sanoo Salomäki. Näissä tiloissa on erinomaiset mahdollisuudet palvella asiakkaita kaiken kattavana konekauppana. ”Seinäjoki sijaitsee keskeisellä paikalla ja tänne on helppo tulla joka suunnasta. Eikä kotikenttäedusta kauppiaskaan ole harmissaan”, toteaa 25 vuotta konekauppaa tehnyt Seppo Salomäki.
J.Rinta-Jouppi Oy tunnetaan koko kansan keskuudessa lähinnä autokauppana. Nyt toimintaan yhdistyy myös maarakennuskonekaupan osaaminen. ”Pystymme tarjoamaan hyvin kilpailukykyisen rahoituksen ja ottamaan vastaan vaihdossa paljon monipuolisempaa kalustoa. Vaihdossa tulevat henkilöautot ja vastaavat siirretään autokaupan puolelle myyntiin, jolloin konekauppias saa keskittyä omaan osaamisalaansa”, sanoo Salomäki.

Laaja valikoima ja hyvää palvelua

Alkuvaiheessa Rinta-Jouppi Machinen konevalikoima on käsittänyt lähinnä yli 6 tonnin kaivukoneita ja muuta raskaampaa kalustoa, mutta jatkossa valikoima tulee laajenemaan myös kevyempään kalustoon. ”Kaikki koneet tarkistetaan ja ne ovat muutenkin siistissä kunnossa. Tarvittaessa myös kunnostamme koneet ja annamme niille takuun. Pihaltamme löytyy myös uudenkarheita koneita, joilla on ajettu vain muutama sata tuntia. Ne käyvät hyvin vaihtoehtona uusille koneilla”.
Seppo Salomäki toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan Rinta-Jouppi Machinen toimintaan ja konevalikoimaan. ”Jos pihalta ei löydy sopivaa konetta, niin me autamme sellaisen etsimisessä. Meiltä saa ammattitaitoista palvelua ja samalla ison, vakavaraisen ja luotettavan kauppakumppanin”, päättää Salomäki.

www.rintajouppimachine.com

Lue seuraavaksi