Uutiset

Työkoneet

RealMachinery vahvistaa tuotevalikoimaa Rammer-tuotteilla

Rammer-iskuvasara

Täyden palvelun konetalo RealMachinery Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen lahtelaisen Marakon Oy:n kanssa. Jatkossa RealMachinery Oy:n tuotevalikoimasta on valtakunnallisesti saatavilla Suomessa valmistetut Rammer Performance -iskuvasarat.

Iskuvasaroiden huoltotoiminta on keskitetty Lahteen Marakonin huoltokorjaamolle. Rammer-iskuvasaroita koskevissa asioissa asiakkaita palvelevat myös Marakonin huoltokumppanit ympäri Suomen. Rammereiden huolto- ja varaosapalvelu ovat laadustaan tunnettuja ja Rammer-tuotteet luvataankin saada kuntoon tarvittaessa 24 tunnin sisällä asiakkaan yhteydenotosta.

”Rammer on tuotteena jo käsite ammattilaisten joukossa, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että pystymme kasvattamaan lisälaiteportfoliotamme näillä tuotteilla. Rammerin iskuvasarat tukevat hyvin meidän muita myyntitoimiamme ja uskomme, että laadukkaan tuotteen sekä erittäin toimivan huolto- ja varaosaketjun vuoksi myyntitulokset tulevat lähitulevaisuudessa olemaan hyvät tuotteelle”, visioi RealMachineryn kehitysjohtaja Jarmo Tonteri.

Vuonna 1981 perustettu ja Suomessa toimiva Marakon Oy on osa kansainvälisesti toimivaa Marakon-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 23 miljoonaa euroa. Marakon Oy:n missiona on auttaa asiakkaitaan parantamaan työn tuottavuutta sekä edistämään työn tekemisen turvallisuutta.

”Palvelemme yhtä lailla pieniä rakennus- ja purkualan yrittäjiä kuin isoja kaivosyhtiöitäkin. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme tehokkaammin tarjoamaan tuotteitamme RealMachineryn valtakunnallisen verkoston kautta”, kuvailee Marakon Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pohjoismäki.

Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee koneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konetaloon kuuluvat RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista, sekä nostokalustoon erikoistuneet RealLift Oy ja Keslift Oy. Konserniin kuuluvat myös lisälaitekauppaan keskittyvä RealParts Oy sekä Suomessa konevuokraukseen keskittyvä RealRental Finland Oy ja Ruotsissa konevuokraukseen keskittyvä PG Rental & Trading AB. Koneryhmän liikevaihto vuonna 2019 oli noin 93 miljoonaa euroa.

”Kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvaa maanrakennusalan johtavaksi toimijaksi valtakunnallisesti ja nyt solmittu jälleenmyyntisopimus tuo meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa ja monipuolisempaa lisälaitepalvelua asiakkaillemme ympäri Suomen.”, sanoo RealMachineryn toimitusjohtaja Matti Salminen.

Lue myös: RealMachinery jatkaa vahvaa kasvutarinaansa

Lue seuraavaksi