Uutiset

Työkoneet

RealMachinery laajenee Kuopioon

RealMachinery Oy avaa keväällä 2018 uuden toimipisteen Kuopioon, osoitteeseen Virranniementie 5, 70420 Kuopio. RealMachineryn Kuopion toimipisteeltä saa jatkossa täyden palvelun konetalokonseptin mukaisesti sekä myynti- ja vuokrauspalvelut että varaosa- ja huoltopalvelut. Kaksi työntekijää on jo rekrytoitu Kuopioon ja kaupallinen toiminta toimipisteessä alkaa virallisesti 1.4.2018 lähtien.

RealMachineryn tavoitteena on olla toimialan asiakaslähtöisin toimija, joten nyt Kuopion toimipisteeseen haetaankin tekijöitä palvelemaan asiakaskuntaa. Haussa on erityisesti erityisesti kenttähuollon ammattilainen mukaan joukkueeseen. RealMachinery on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Konetaloon kuuluu RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 25 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista. Edustuksia ovat Doosan-kaivukoneet ja -pyöräkuormaajat, Bobcat-pienkuormaajat ja -kaivukoneet, Mecalac-pyöräkuormaajat sekä Ammann-jyrät ja -tärylätkät. Kaikki maahantuodut merkit ovat RealMachineryn mukaan alan ehdotonta huippua, ja tarjoavat asiakkaalle erinomaisen ratkaisun maanrakentamisen töihin.

”Ammattitaitoinen henkilökuntamme,sekä laaja huolto- sekä jälleenmyyjäverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan palvelun kaikille asiakkaillemme. Jo olemassa olevaa verkostoa kehitämme jatkuvasti ja tavoitteenamme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija”, kerrotaan RealMachineryn tiedotteessa.

Lue seuraavaksi