Uutiset

Työkoneet

Rautajärven Konehuolto laajentaa palveluitaan

Kangasalainen Rautajärven Konehuolto Oy on vuonna 2011 perustettu konealan yritys, joka palvelee rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia yksilöllisesti huolto-, korjaus- sekä tarkastustehtävien kautta. Kangasalan ja Tuusulan toimipisteissä työskentelee yhteensä noin 15 rautaista alan ammattilaista, joiden erikoisosaamisen taso riittää vaativimpiinkin työtehtäviin. Yhtiöllä on jo aikaisemmin ollut Hiabin huoltoedustus ja nyt paalutus- ja porauspuolen kasvaessa yritys on lisännyt edustuksiinsa tunnetut SPD– ja Eurodrill-tuoteperheet.

Rautajärven Konehuolto Oy:n perustaja ja omistaja Matti Tuokko vastaa sekä SPD- että Eurodrill-tuotteiden myynnistä ja takaa yksityiskohtaisten asiakkaalle tarkoin räätälöityjen ratkaisujen onnistumisen.

Rautajärven Konehuolto on kasvanut tasaisen varmasti ja yrityksen menestys perustuu vastuulliseen toimintaan ja korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen. Tavoitteet on saavutettu joustavuudella ja nopealla uudistumiskyvyllä, minkä ansiosta yrityksen toimintakenttä on laajentunut vuosien mittaan. Kasvu on kuitenkin ollut koko ajan hallittua, minkä ansiosta yrityksen tehokkuus ja toimintakyky ovat säilyneet korkealla tasolla. Samaa linjaa tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa ja SPD:n sekä Eurodrillin tuotteet soveltuvatkin Rautajärven Konehuollon palveluvalikoimaan loistavasti.

SPD alan edelläkävijä

Ruotsalainen Scandinavian Pile Driving Ab eli SPD on poralaitteiden asiantuntija, joka on aina panostanut tuotekehityksen edistyksellisyyteen ja asiakastoiveiden kunnioittamiseen. ”SPD kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja työtehtävien helpottamiseen sekä tehostamiseen ja yksilöllisyyden määrä on huomattava. Tämä auttaa myös meitä oikeiden ratkaisujen löytämisessä ja tälläkin hetkellä tuotannossamme on työn alla hyvin ainutlaatuinen ratkaisu poralaitteen, kouran ja kauhanpyörittimen toiminnan saumattomaan yhdistämiseen. Kaikessa auttaa SPD:n ennakkoluulottomuus ja saumaton yhteistyömme, jonka kautta saamme tarvittavat tiedot suoraan asentajiemme käyttöön”, kertoo Rautajärven Konehuollon johtaja Matti Tuokko.

”Tällä hetkellä SPD:n porapuomeja on maassamme noin 40 kappaletta ja hyvän maineen ansiosta merkin edustamispäätös oli helppo ratkaisu. Myynnin lisäksi tulemme vastaamaan myös huolto-, takuu sekä varaosapuolesta ja kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta kaikki tapahtuu mutkattomasti ja tehokkaasti. SPD:n vahvuuksia on myös laaja valikoima ja sen kautta pystymme löytämään asiakkaille juuri hänen tehtäviinsä soveltuvan kokonaisratkaisun kustannustehokkaalla hinnoittelulla”, lisää Tuokko.

Rautajärven Konehuollossa henkilökunnan ammattitaito on hyvin korkealla tasolla ja erityisosaamista löytyy joka tarpeeseen. Kuvan New Hollandissa käynnissä hydrauliikan ja sähköpuolen toiminnan asennukset vaativia poraustehtäviä varten.

Eurodrill täydentää valikoimaa

Samanaikaisesti SPD:n kanssa Rautajärven Konehuollon valikoimaan liittyvät saksalaisen Eurodrill-tuoteperheen laadukkaat poravälineet. ”Eurodrill sopii hyvin loogisesti palveluihimme ja edustuksen avulla asiakkaamme voivat hankkia nykyaikaisiin laatu- ja tehokkuusvaatimuksiin soveltuvat kokonaisratkaisut kauttamme. Sekä Eurodrill ja SPD noudattavat samoja vastuullisia laatuperiaatteita kuin Rautajärven Konehuolto, mikä tekee yhteistyöstä helppoa. Kaikki meidän ja asiakkaittemme kehitysehdotukset otetaan tuotannoissa tarkoin huomioon, ja tuloksena saamme Suomen työolosuhteisiin soveltuvia yksilöllisiä ratkaisuja”, korostaa Tuokko.

Rautajärven Konehuolto panostaa kehitykseen

Yksilöllisestä räätälöinnistä toimii esimerkkinä putken/porakankien pyöritystyökalu, joka on yhdistetty Engconiin ja Vahvan kouraan. Engconin yhteistyön ansiosta kaikki toiminnot saatiin pelaamaan pyörittäjän alapäähän läpiviennin kautta.

SPD- ja Eurodrill-edustukset tuovat Rautajärven Konehuollolle yhden lisätukijalan jo valmiiksi monipuoliseen toimintaan.

”Uudistusten kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tätä kautta kehitämme Kangasalan sekä Tuusulan toimipisteiden tehokkuutta entisestään ja panostamme voimakkaasti esimerkiksi henkilökunnan koulutukseen. Huoltotoimissa olemme panostaneet nopeaan liikkuvuuteen ja kuuden huoltoauton avulla apua on saatavilla vaikeisiinkin olosuhteisiin.

Palvelutasostamme kertovat myös räätälöidyt huoltosopimukset, joiden kautta apua saa tarvittaessa kellon ympäri myös viikonloppuisin. Olemme lisäksi investoineet työvälineisiimme ja esimerkkinä toimii Kangasalalle hankittu nykyaikainen plasma-polttoleikkauspöytä. Kaiken täydentää kattava alihankintaverkostomme, joka takaa toiminnan tehokkuuden kaikissa tilanteissa”, päättää Tuokko.

Lue myös: Radio-ohjaus jälkiasennuksena

 

 

 

 

Lue seuraavaksi