Uutiset

Työkoneet

Raskaskonevuokrausta ruotsiksi – W Rentin Niklas Timlin palveluksessanne

Koko Suomen kattava raskaskonevuokraamo W Rent on laajentanut toimintaansa Lietoon länsirannikon asiakkaiden iloksi. Toimipisteeltä palvellaan Lounais-Suomea ja Pohjanmaata, nyt myös ruotsin kielellä. W Rentin myyntitiimi on vahvistunut, ja ruotsinkielisistä asiakkuuksista vastaa toukokuussa aloittanut Niklas Timlin.

”Haluamme W Rentillä palvella kaikkia asiakkaita. Tuntuu hienolta, että olen saanut käynnistää ruotsinkielisen palvelumme kontaktoimalla sekä vanhoja että uusia asiakkaita”, Niklas kertoo työstään.

Koska tehtävä on uusi W Rentillä, on Niklas päässyt vaikuttamaan paljon ruotsinkielisen palvelun rakentamiseen, mikä sopii hänelle erinomaisesti. Niklas tietää, millainen myyjä hän haluaa olla.

”Ihmisläheisyys on oma vahvuus myynnin parissa. En puhu asiakkaista, vaan töitä tehdään nimenomaan ihmisten kanssa. Tavoitteena ovat pitkät asiakassuhteet, jotka ovat molemmille osapuolille kannattavia.”

Vaikka Niklaksella on pitkä kokemus myyntityöstä molemmilla kotimaisilla kielillä, W Rent on ensimmäisenä työpaikkana onnistunut vastaamaan kaikkia omia toiveita.

”Kaikki on osunut kohdilleen niin alan kuin yrityksen suhteen. Olin saanut suosituksia RealMachninerysta ja aloitettuani täällä omat odotukset ovat jopa ylittyneet. Erityisesti arvostan ammattitaitoista tiimiä, joka puhaltaa yhteen hiileen. Tässä porukassa tietää olevansa huippuosaajien seurassa.”

Niklas uskoo konevuokrausalan kasvavan entisestään ja W Rentin vastaavan monipuolisesti markkinan tarpeisiin.

”Meillä on lähes 200 koneen kalusto, josta saa uusia ja huippuvarusteltuja koneita eri toimialoille niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseen vuokraukseen. Laaja valikoima sekä joustava palvelu tarjoavat helppoutta ja kustannustehokkuutta asiakkaille.”

W Rentin asiakkaille Niklaksella on ytimekkäät terveiset vinkin kera.

”Ottakaa rohkeasti yhteyttä, sillä täällä ollaan valmiina palvelemaan mahdollisimman hyvin. Autamme myös niissä tarpeissa, joita asiakas ei ole osannut edes ajatella. Kannattaa myös tutustua meidän aktiivisiin somekanaviimme, erityisesti Instagram-tiliimme @wihuri_wrent.”


Lue seuraavaksi