Uutiset

Työkoneet

Raskas kalusto ja lisälaitteet kilpailukykyisin hinnoin – Kenttäsepät Oy palvelee monipuolisesti

Kenttäsepät Oy on tämän vuoden helmikuussa perustettu yritys, jonka ydinosaamista ovat raskaan kaluston myynti, huolto ja korjaustyöt. Vaikka itse yrityksen historia on vielä lyhyt, löytyy yrityksen taustalta vuosikymmenien kokemus Joona Tolvasen ja Seppo Tammiston pitkien työurien kautta. Alan ammattitaito onkin laittanut Kenttäsepät kovaan kasvuvauhtiin jo ensimmäisenä toimintavuotena ja yrityksen myyntilistoilla onkin yli 80 raskaan konealan tuotetta erityisesti maarakennuspuolelle.

Kenttäseppien Seppo Tammisto ja Joona Tolvanen palvelevat monipuolisesti raskaan kaluston myynnin, huollon ja korjaustöiden parissa. Yrityksen kattaviin kokonaispalveluihin kuuluvat myös ostotoimet sekä vuokraus ja myös rahoitus onnistuu Kenttäseppien kautta helposti.

Joona Tolvaselle ja Seppo Tammistolle ovat vuosien mittaan kehittyneet laajat verkostot niin alan tuotevalmistajien kuin jälleenmyyjien kanssa sekä kotimaassa että Keski-Euroopassa. Kenttäsepät panostaa laadukkaisiin edustuksiin ja omien hyvien kokemusten kautta tarjolla ovat esimerkiksi SMP:n, Marttiinin, Hydraramin, Snowstarin, PMC:n ja KX-kourien tuotteet. Merkittävän osan yrityksen toiminnasta muodostaa käytettyjen koneiden myynti ja kotimaan tarjonnan lisäksi Kenttäseppien hyvät verkostot takaavat myös asiakkaiden toiveiden mukaisten koneiden löytymisen myös muun Euroopan markkinoilta. Kaikki toiminta perustuu yksilölliseen palveluun, jossa kevyen organisaation tuomat hyödyt näkyvät asiakkaalle edullisina hankintahintoina.

Kattava valikoima monipuolisiin työtehtäviin

Kenttäsepillä on noin 80 tuotteen valikoima sekä uutta että käytettyä kalustoa ja niihin tutustuminen onnistuu helposti Nettikoneen sivuilla.

Kenttäseppien Tolvasen ja Tammiston työkokemukset täydentävät toisiaan onnistuneesti, mitä kautta asiantuntemusta löytyy raskaan alan puolelle lähes joka rintamalle. ”Itse koneiden ja vaihtomoottorien lisäksi kaivukoneiden lisälaitteet, kuten kourat ja pyörittäjät, ovat kaupallisesti todella suosittuja ja laajassa valikoimassamme on niin uusia kuin käytettyjä tuotteita. Myös teloja sekä telaston osia on runsaasti tarjolla ja tarvittaessa kauttamme saa myös niiden asennuspalvelut. Lisäksi kauttamme on saatavilla myös kulutusterästä järkevin hinnoin ja valikoimaamme täydentävät vielä huippuluokan öljyt sekä suodattimet”, kertoo Tolvanen.

Myynti, osto, rahoitus ja vuokraus

Käytettyjen kourien kysyntä on tällä hetkellä kovaa luokkaa ja Kenttäsepillä löytyvät myös tarvittavat kiinnikkeet malliin kuin malliin.

Yrityksen tuoreudesta huolimatta asiakkaille on tarjolla hyvin monipuoliset palvelukokonaisuudet. ”Me myös ostamme jatkuvasti tuotteita kautta maan ja asiakkaat voivat näin realisoida tarpeettomiksi jääneet tuotteensa kauttamme. Halutessaan asiakas voi myös laittaa tuotteensa myyntiin kauttamme, jolloin me hoidamme tuotteiden markkinoinnin sekä myynnin sovittujen hintakriteerien mukaisesti. Meidän kauttamme asiakas saa myös käyttöönsä Proventumin monipuoliset rahoitusmahdollisuudet, joiden avulla sopimusten yksilöllinen räätälöinti onnistuu tarkoin ja myös työn osuuden saa rahoitettua. Aivan lähiaikoina avaamme myös vuokrauspalvelumme, jonka avulla voi esimerkiksi lisälaitteita saada käyttöönsä lyhyempiä projekteja varten ja näin välttyä isommilta investoinneilta.”, korostaa Tammisto.

Katse kohti tulevaa

Kenttäseppien Tolvasella ja Tammistolla on selkeät visiot yrityksen toiminnan kehittämisestä. ”Tuotevalikoimamme tulee kasvamaan entisestään ja asiakaspalautteen mukaisesti erityisesti käytettyjen tuotteiden määrää tullaan lisäämään. Olemme tuomassa markkinoille myös omia tuotteitamme ja vielä tämän vuoden aikana esitellään Kenttäsepät-pyörittäjä, joka on suunniteltu ja valmistettu omien kokemustemme perusteella. Lisäksi tulemme syksyn aikana julkaisemaan uusia merkittäviä yhteistyökumppanuuksia alan tärkeiden toimijoiden kanssa. Korostamme myös, että meihin kannattaa aina ottaa yhteyttä, kun varastoihin on kertynyt tarpeettomia laitteita tai yritys esimerkiksi lopettaa toimintansa. Huollamme ja tarvittaessa korjaamme tuotteet kuntoon ja koko valikoimaamme voi tutustua Nettikoneen sivustoilla”, päättävät Tolvanen ja Tammisto.

Lue myös: FinnBuild siirtyy ensi kevääseen


Lue seuraavaksi