Uutiset

Työkoneet

Power Truck Show 2015 tulee

Kansainvälisestikin merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show 2015 tuo jälleen alaa tunnetuksi kaikelle kansalle. Näyttely on vuosien saatossa noussut yhdeksi Pohjoismaiden kovimmaksi kuljetusalan tapahtumaksi.

Kuljetusmessuilla ovat tuttuun tapaan mukana kuorma-automaahantuojat, joiden panostus messuosastojensa viihtyvyyteen on merkittävä. Kuljetusmessuilta löytyy alan ammattilaisille kaikki tarpeellinen tuotteista palveluihin, koulutuksiin ja tietoliikenneratkaisuihin. Magnum -teatterissa on tarjolla perjantaina painavaa asiaa, sillä tiiviin seminaarin pääaiheena on mitta- ja massasäädökset sekä poikkeusluvilla kulkevat HCT-yhdistelmät.

Järjestäjien mukaan paikalle odotetaan yli 300 näyttelyautoa, jotka ottavat messuyleisön vastaan perjantaista lähtien. Osa näyttelyyn tulevista autoista saapuu paikalle rekkaconvoyn mukana Helsingistä Alahärmään, joka on pysäyttävä näky maantiellä.

Uusia autonrakentajia on ilmoittautunut sankoin joukoin mukaan ja heillä on mahdollisuus nousta 10 parhaan valioluokkaan yleisöäänestyksen kautta. Autonäyttelyssä on mukana alan kovia ja tunnettuja nimiä muun muassa Suomesta, Hollannista, Ruotsista, Norjasta ja Saksasta. Autonäyttelyssä ovat mukana niin viimeisen päälle rakennetut kuorma-autot kuin siistit työajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, USA Cars sekä tuningautot. Autonäyttely huipentuu lauantai-iltana palkintojen jaon jälkeen valoshow’hun, joka takaa tunnelmallisen ja hyväntuulisen lopetuksen huipputapahtumalle.

Pienoismallit ovat esillä lauantaina Palace-hallin sisällä ja tänäkin vuonna saadaan ihastella upeita käsitöinä tehtyjä pienoiskuorma-autoja erittäin kattavalla osastolla.

Tutuksi tullut juontajapari Laura Ruohola ja Jussi Mikkola ohjaavat jälleen ohjelmaa täynnä olevien päivien kulkua. Autonäyttelypuolella muun muassa tv:stä tuttu Latelan porukka on esittelemässä kolmannella tuotantokaudella rakennettua Party Bussia. Huikeaa meininkiä on luvassa, kun esiintymisvuorossa ovat Crazy Driversin Monstertruck Show sekä monsterikyyditystä yleisölle, Sebastian Westbergin hurjat Freestyle Motocross hypyt sekä Tommi Ahvalan Supertrial Stunt Show. Suomi ja Hollanti kohtaavat toisensa Bullboy Vetoareenalla Truck Pullingin maaottelussa. Hollannin nelinkertainen mestari Team van Vlastuin Agro haastaa Suomen Mestarit Sauli Kivimäen ja Perkka Herlevin. Tänä vuonna pääsee ensimmäistä kertaa seuraamaan myös radio-ohjattavien kuorma-autojen ja työkoneiden ajelua omalla RC-kentällä. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos tulee esittelemään paloautokalustoa. Lisäksi pelastuslaitoksen osastolla opetellaan hätäilmoituksen tekemistä sekä soittamaan numeroon 112. Miss Power Truck naiskaunottaret pyörähtelevät lavalla ja messualueella ja heistä valitaan lauantaina Miss Power Truck voittaja. Päälavalla pääsee nauttimaan myös rennosta musiikista.

Powerpark järjestää messujen viralliset Rock Night jatkobileet Palace-hallissa perjantaina ja lauantaina. Perjantaina esiintyvät Elonkerjuu, Steve’n Seagulls ja Melrose sekä lauantaina Dr. Alban, Waldo´s People, Daze ja Dj ICE K.

Power Truck Show järjestetään 7.-8.8.2015 Kauhavan Alahärmässä Powerparkin ympäristössä. Tapahtuma on avoinna perjantaina 9.00-18.00 ja lauantaina 9.00-23.00.

Lue seuraavaksi