Uutiset

Työkoneet

Pölytöntä akkuporausta Milwaukeelta

Milwaukee 18V SDS-plus poravasara

Milwaukee nostaa jälleen riman tasoa lanseeraamalla kaksi tehokasta 18V SDS-plus poravasaraa tehokkaaseen M18 Fuel -sarjaan. Molempiin yksikköihin voidaan sovittaa Milwaukeen integroitu Hammervac-pölynpoistojärjestelmä Hepa-suodattimella, jonka tuloksena on terveellisempi ja pölyttömämpi työmaa.

Milwaukeen uusi korkeasuorituskykyinen poravasara, M18 CHPX tarjoaa uskomattomat 4.5 J (EPTA) iskuenergian kovien materiaalien poraukseen sekä talttaustoimintoihin. Tämä on noin 160 % enemmän iskuenergiaa kuin lähimmällä kilpailijalla. Kaksiraiteinen tärinänestojärjestelmä pitää tärinätason alle 8,6 m/s² tasolla, joka parantaa huomattavasti käyttömukavuutta ja vähentää käyttäjään kohdistunutta rasitusta.

Toinen uutuus on uusi kompakti SDS-plus poravasara M18 CHX joka tarjoaa 2.5 J (EPTA) iskuenergian. Takakahva on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on tärinänestojärjestelmä, joka pitää tärinätason alle 8,9 m/s².

Milwaukeen M18 Fuel -teknologia takaa näiden uusien poravasaroiden moottoreille jopa 10 kertaa pidemmän käyttöiän, jopa 20 % lisää tehoa sekä kaksi kertaa enemmän käyntiaikaa. Milwaukeen Fixtec-järjestelmä takaa nopeat ja helpot terien vaihdot. Myös neljä operointitoimintoa takaa helpotusta erityisesti, kun talttaustoiminto voidaan kytkeä pois päältä.

Ergonominen kahvojen muotoilu takaa paremman otteen ja paremman kontrollin kytkimestä, jossa nopeuden voi säätää portaattomasti toiminnon tarvittavalle nopeudelle. Molempiin malleihin voidaan liittää Hammervac-pölynpoistojärjestelmä, jossa on Hepa-suodatin. Muita ominaisuuksia on ledvalo, 16 mm porauskapasiteetti sekä 105 mm poraussyvyys.

Virranlähteenä Milwaukeen vallankumouksellinen M18 Redlithium-ion-akku, nämä uudet poravasarat ovat osa kattavaa M18 akkutyökalujärjestelmää, jossa on yli 55 erilaista Lithium-Ion akulla käyvää työkalua.

Lue seuraavaksi