Uutiset

Työkoneet

Pohjanmaan ensimmäinen uusi Kobelco

Jyri Alajoki Oy:n Kobelco SK140SR -kaivukone

Konekesko luovutti Maxpossa Kobelco SK140SR -kaivukoneen Jyri Alajoki Oy:lle Seinäjoelle. Matti Pakkala Konekeskolta luovutti koneen ja sen vastaanotti yrittäjä Jyri Alajoki. Luovutettu Kobelco SK140SR on varustettu mm. puskulevyllä, lisäpainoilla, rototiltillä ja muilla nykyaikaisilla varusteilla.

Jyri Alajoki Oy tekee Seinäjoen alueella pääasiassa perinteistä maarakennusalan kokonaisurakointia. Yritys työllistää keskimäärin kahdeksan työntekijää ja kokemusta urakoinnista on jo yli 40 vuoden ajalta.

Yrityksellä on kokemusta pitkältä ajalta myös Kobelco-kaivukoneista: vuonna 1996 yritys hankki ensimmäisen Kobelco-merkkisen kaivukoneen ja sen jälkeen saman merkkisiä koneita on hankittu useita lisää. Aiemmat kokemukset Kobelco-merkistä ovat erittäin positiivisia ja luotto tähän uuden sukupolven koneeseen on tätä myötä myös kova. Koneet ovat kokemusten perusteella kestäviä ja huoltovapaita myös urakkahommissa, joissa koneet ovat kovalla rasituksella.

Hankittua Kobelco SK140SR -kaivukonetta tullaan käyttämään Seinäjoen kaupungin keskustan katujen uudistamisprojekteissa, joihin tämä hiljainen, vähäpäästöinen ja lyhytperäinen kone ominaisuuksiensa puolesta sopii loistavasti.

Lue seuraavaksi