Uutiset

Työkoneet

Petzl DUO S on otsavalaisin erittäin vaativaan ammattilaiskäyttöön

Petzl DUO S on tehty kestämään todella vaativissa olosuhteissa sekä edesauttaman työturvallisuutta, kun tarvitaan tasaista valoa ja halutaan pitää kädet vapaana työskentelyyn.

Vakiovalovoimakkuuden teknologia pitää nimensä mukaisesti valon määrän vakiona. Face2Face-häikäisysuoja auttaa, kun ryhmässä työtä tekevät katsovat toisiaan kasvoihin. Tällöin valon voimakkuus laskee automaattisesti niin alas, etteivät käyttäjät häikäisty. Valaisinta voidaan käyttää päässä otsapannalla tai kypärään Petzl Alveo ja Vertex -kypäräkiinnikkeillä kiinnitettynä. Kypäräkiinnikkeet sisältyvät toimitukseen.

Luja rakenne kestää putoamisen 2 metrin korkeudesta ja 80 kilogramman painon alle jäämisen. DUO S on vesi- ja pölytiivis IP67-luokituksen mukaisesti, eli kestää upottamisen 1 metrin syvyyteen vaatimatta huoltoa kastumisen jälkeen.

Kierrettävää valintakytkintä on helppo ja nopea käyttää myös hanskat kädessä. Tarjolla on viisi silmille miellyttävän ja laadukkaan valokentän tarjoavaa vakiotehovalaisutilaa eri tilanteisiin. Lähityöskentelyssä saavutetaan 23 tunnin paloaika tasaisella 80 lumenin valovirralla. Hakutilassa vakiovalovirta on 450 lumenia ja kantama 160 metriä. Boost-toiminnolla vastaavat luvut ovat 1100 lumenia ja 200 metriä.

Li-ion-akku tasapainottaa valaisimen erinomaisesti päässä ja akku toimii hyvin myös alhaisissa lämpötiloissa. Akun varaustasoa voi seurata lataustason ilmaisimen avulla. Valaisin ilmoittaa vilkuttamalla varavirtatilaan siirtymisestä. Mukana tulevalla pikalaturilla lataus kestää 4 tuntia. Tämä tekee valaisimesta ihanteellisen jatkuvaan käyttöön. Päivittäin valaisinta käyttävät voivat hankkia toisen akun, jolloin käyttö voi olla tauotonta toisen akun ollessa latauksessa. Akut ovat yhteensopivia suosittujen Petzl Ultra -valaisinten kanssa.

Lisävarusteilla DUO S:n saa mukautettua hyvin omiin tarpeisiin. Mikäli akku halutaan suojaan säältä tai muuten vain pois päästä, on saatavilla 1,1 metrin jatkokaapeli. Pro Adapt on liimattava kypäräkiinnityslevy, joka mahdollistaa valaisimen kiinnittämisen kypärän päälle. Näin esimerkiksi Petzl Vizir -silmiensuojainta voidaan liikuttaa ylös ja alas samanaikaisesti valaisinta käytettäessä.

Paino: valaisin 202 grammaa + akku 168 grammaa. CE. Täyttää 89/336/CEE direktiivin EMC-vaatimuksen elektromagneettisesta yhteensopivuudesta.

Lue seuraavaksi