Uutiset

Työkoneet

Parkerilta uutta hydrauliikkaan

Parker julkaisee seuraavan sukupolven kuormantunnistavien venttiilien VA-sarjan liikkuville työkoneille. Esikompensoidut, proportionaaliset ja kuormantunnistavat uudet venttiilit tarjoavat enimmäisvirtausnopeutta 450 l/min liikkuvien työkoneiden sovelluksiin.

Hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin julkaisee osana VA-sarjaa seuraavan sukupolven esikompensoitujen kuormantunnistavien venttiilien sarjan, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin liikkuvien työkoneiden sovelluksiin.

VA-sarjan liikkuvien työkoneiden suuntaventtiilien suorituskyky varmistaa erinomaisen ohjattavuuden ja vakauden sekä mahdollistaa paremman joustavuuden ja modulaarisuuden. Nämä venttiilit on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin monilla eri teollisuuden toimialoilla, kuten metsäteollisuudessa, rakennusalalla, kaivosteollisuudessa ja materiaalinkäsittelyssä.

VA-sarja perustuu Parkerin nykyisiin huipputason kuormantunnistaviin L90LS- ja K220LS-venttiileihin, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään, hallittavuudestaan ja joustavuudestaan. Näitä seuraavan sukupolven esikompensoituja kuormantunnistavia venttiilejä on parannettu huomattavasti modulaarisuuden lisäämiseksi ja tehokkaiden ratkaisujen löytämiseksi asiakkaille. Nämä venttiilit on esimerkiksi suunniteltu vähentämään tilan tarvetta, parantamaan kiinnitysmahdollisuuksia sekä optimoimaan kanavia virtaushäviöiden minimoimiseksi.

VA-sarjan enimmäisvirtaus työporttiin on 450 l/min, millä se seuraa K220LS-venttiilin jalanjälkiä nostaen suorituskyvyn uudelle tasolle. VA-sarjaan on suunniteltu ja optimoitu ominaisuuksia, kuten integroitua elektroniikkaa ja Teollisuus 4.0 -valmius sekä valmius kaikkiin tulevaisuuden IoT- ja vianmääritystarpeisiin. Tämän lisäksi uusi venttiilisarja sisältää uusimpia hydrauliikkaominaisuuksia, kuten proportionaalisen vastapaineen, aktiivisen täytön ja lämmitysmahdollisuudet. Lisäksi siinä on useita muita suorituskykyä tehostavia parannuksia, jotka ovat merkki siitä, että liikkuvien työkoneiden suuntaventtiilien seuraava sukupolvi on tulossa.

VA-sarjan myötä Parker toimittaa jatkossakin huipputason ratkaisuja toimintoihin sovitetuilla keloilla ja asiakkaiden erityistarpeisiin suunniteltujen toimintolohkojen saumattomalla integroinnilla. VA-sarjassa keskiössä ovat kestävyys ja energiatehokkuus raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen. Tämä pienentää ympäristöjalanjälkeä, joten sarja noudattaa Parkerin paremman tulevaisuuden kehitystavoitetta.

VA300 on uuden sarjan ensimmäinen julkaistava venttiili. Sarjan seuraava venttiili, VA450, julkaistaan vuoden 2023 alussa.


Lue seuraavaksi