Uutiset

Työkoneet

Parkerilta lujatekoinen kosketusnäyttö

Iqan-MD4

Parker Hannifin on lanseerannut uuden Iqandesign-ohjelmointialustaan perustuvan näyttöjen tuoteperheen. Iqandesign tarjoaa innovatiivisen ja edistyneen tavan tehdä sähköisiä ohjausjärjestelmiä laajalle kirjolle mobiilisovelluksia, kuten esimerkiksi kappaletavaran käsittelylaitteet, metsäkoneet, maarakennus- ja maatalouskoneet. Iqan-MD4 näytöt ovat täysin ohjelmoitavissa, kestävällä kosketusnäytöllä olevia yksiköitä, jotka on optimoitu ottaen huomioon käyttöönotto, konfigurointi ja päivittäinen käyttö kovissa olosuhteissa, jotka ovat tyypillisiä näille markkinasektoreille.

Iqan-MD4:ssä on 18 cm (7’’) kirkasnäyttö (800 lumenia / cm2), joka varmistaa erinomaisen katsottavuuden kaikkissa valaistusolosuhteissa. Tätä on tehostettu optisesti kiinnitetyllä näyttörakenteella, joka auttaa saavuttamaan laajan katselukulman ja vähentää kondensaation riskiä. Vaihtoehtoinen 14 cm (5,7’’) kosketusnäytöllinen Iqan-MD5 versio on myös saatavilla. Uusissa näyttöyksikköissä on nopeasti reagoivat kapasitiiviset kosketusnäytöt; toiminnoille tai sovelluksille, joissa joudutaan käyttämään käsineitä, näyttöä voidaan ohjata elektromekaanisilla painonapeilla ja kytkimillä. Nopea järjestelmän käynnistyminen auttaa maksimoimaan tuottavuuden laitteiden operaattoreille.

Ohut ja täysin ympäristöltä eristetty (IP65 & IP6K9K luokiteltu) Iqan-MD4 on helppo integroida ajoneuvojen hytteihin tai muihin mobiiliaplikaatioihin. Samalla tasolla oleva paneeliasennus on helppo tehdä käyttäen teräsklipseillä, jotka tulevan näytön mukana. Vaihtoehtoinen alumiininen kannake mahdollistaa RAM-asennuksen, jolloin näyttö voidaan asentaa säädettävään asennusvarteen, joka voidaan asemoida operaattorin vaatimusten mukaiseksi. Telineasennus ja erillisasennus ovat myös mahdollisia. Näyttö voidaan konfiguroida sekä vaaka- että pystyasentoon riippuen aplikaation vaatimuksista.

Iqandesign alusta tarjoaa intuitiivisen ja helppokäyttöisen ohjelmointiympäristön, joka mahdollistaa nopean ja suoraviivaisen suunnittelun aplikaatiokohtaisesti graafisella käyttöliittymällä (HMI) käyttäjille, joilla ei ole ohjelmointitaitoa tai -kokemusta. Yksinkertaistettu suunniteluprosessi yhdistettynä automaattiseen diagnosointiin säästää aikaa. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima ohjelmakirjastoja ja -pohjia.

Iqan-MD4:n takapanelissa on laaja valikoima liitäntöjä mm. ‘future proof’ nopea Ethernet, CAN bus, digitaaliset I/O:t, jännite- ja anturisisääntulot. ’Multi-protocol’ ympäristö mahdollistaa myös suoran videosuoratoiston kameroista, joten erillisiä kameranäyttöjä ei tarvita.

Parker Hannifinin uuden Iqan-MD4-tuoteperheen käyttölämpötila-alue on –30°C – +70°C, ja varastointilämpötila-alue on –40°C – +85°C. Tämä voi olla tärkeä ohjearvo aplikaatioille, joissa ajoneuvot ovat yön ulkona kylmissä olosuhteissa.

Lue seuraavaksi