Uutiset

Työkoneet

One Call Hire Englannista

One Call Hire, englantilainen perheyhtiö, on toiminut maarakennuskoneiden vuokraajana jo yli kolmekymmentä vuotta. Yhtiön asiakaskunta vaihtelee pienistä firmoista isoihin rakennustekniikka-alan yhtiöihin Etelä-Englannista aina Skotlantiin saakka. One Call Hiren periaatteena on pitää vuokrakoneiston ikä nuorena – koneet myydään kun niitä on käytetty yhdestä kahteen vuoteen. One Call Hiren sisaryhtiö Paragon Plant Sales myy koneet eteenpäin, etupäässä Eurooppaan ja Lähi-Itään.

”Olemme ylpeitä työpajoistamme ja toimitiloistamme – olemme adoptoineet japanilaisen ”5s” filosofian ja ylläpidämme tehtaiden tuotantolinjojen tyylistä järjestystä työpajoillamme ja pihoillamme,” kertoo Martin Fitzpatrick, yksi One Call Hiren johtajista. ”Vuonna 2007 rakensimme päätoimipaikkaamme Enfieldiin uuden maalaushallin ja pesutilat koneille. Paragonin myyntiin tulevat koneet huolletaan myös näissä samoissa tiloissa”, jatkaa Fitzpatrick.

One Call Hire voitti tämänvuotisen Contract Journal Awardin ”Plant Hire Company of the Year” (Vuoden Maarakennuskoneiden Vuokrayhtiö)-palkinnon. Tapahtuma on yksi alan tunnetuimmista ja odotetuimmista. One Call Hirelle palkinnon saaminen on todiste siitä, että yhtiön toimintaperiaate on oikea ja sekä maarakennusalan sekä yhtiön asiakkaiden arvostama.

Lue seuraavaksi