Uutiset

Työkoneet

On se soiva peli – näytä omasi

Jokaisella meillä on jossain elämän vaiheessa ollut tai on tällä hetkellä joku rakas kone, auto tai laite. Sellainen voi olla traktori, kaivukone, rekka, lava-ajoneuvo, mönkijä, mopedi, ruohonleikkuri tai mikä tahansa väkkärä, joka on varustettu jonkin sortin moottorilla.

Konepörssi tarjoaa nyt jokaiselle lukijalleen mahdollisuuden esitellä julkisesti täällä omia rakkaimpia kulkuneuvojaan. Mukaan voit tulla myös ratsullasi, jolla työskentelet parhaillaan. Kaikki käy. Kunhan liikkuvan kaluston alkeellisimmat tunnusmerkit täyttyvät. Eli pärisee ja kolisee.

Jaa koneesi kuva ja tarinasikin nyt Konepörssin Facebookissa.

Ota tai otata siis nyt kovin trendikäs selfie kohteestasi tai jopa itsestäsi ja kohteestasi tai kaiva vanha kuvasi esille. Siis kuva, jossa on aarteesi tai sellainen kuva, jossa poseeraat yhdessä tämän kanssa.

Tykkää ensin Konepörssin Facebook-sivuista (jos et ole jo tykännyt) ja lisää sen jälkeen oma kuvasi muutamalla selventävällä lauseella varustettuna tähän viestiketjuun. Kerro myös, miksi kone, auto tai laite on sinulle niin rakas. Sana on vapaa.

Kaikkien 31.12.2014 mennessä em. viestiketjuun kuvansa lisänneiden kesken arvomme loppiaisen jälkeen ensi vuonna kymmenen kappaletta hienoja Victorinox-eräveitsiä. Erikoisyllätyspalkinto on vielä luvassa jollekin itsensä rakkaan värkkinsä kanssa kuvauttaneelle. Nyt siis oikopäätä tykkäämään Konepörssin Facebook-sivusta ja selfietä värkkäämään.

Lue seuraavaksi