Uutiset

Työkoneet

Nick Drew Maxpoon: Kansainvälinen somenäkyvyys taattu

Armoitetuksi Suomi-faniksi tunnustautuva engelsmanni, Earthmovers-lehden toimittaja ja tunnetun Digger Man blog -somekanavien ylläpitäjä Nick Drew saapuu raportoimaan Maxposta. Aiemmin jo esimerkiksi Mansen Mörinöiltä tarinoitaan väsännyt Nick tunnetaan erittäin hyvin kansainvälisesti. Hänen kaikki somekanavansa ovat varsin suosittuja ja seuraajamäärät kasvavat edelleen koka ajan. Maxpoon hän saapuu Konepörssin vieraana.

Urakoitsijasta täysipäiväiseksi mediatyöläiseksi siirtynyt Nick tiedetään käytännönläheiseksi kaveriksi. Ennen toimittajauraansa mies kun vietti vuosikaudet oman kaivukoneen puikoissa. Se muodostikin erinomaisen pohjan aloittaa journalistiset työt maarakennusalalla. Mies tunnustautuukin ennen kaikkea kaivukonemieheksi ja onpa hän ollut vahvasti puskemassa esimerkiksi kallistuvia kauhanpyörittäjiä Englannin markkinoille.

Nick Drew.

Tulevasta näyttelymatkasta Nick Drew sanoo:

”Olen todella iloinen saatuani Konepörssiltä kutsun osallistua Maxpo-näyttelyyn, missä en ole ennen käynyt. Minulla on jo useita suomalaisia ystäviä ja tuttuja alalla. On mukava taas nähdä heitä. Moni heistä myös seuraa minua sosiaalisessa mediassa, kiitos siitä.”

”Aiemmilla matkoilla olen todennut, että suomalaiset maansiirtourakoitsijat ovat viimeisimmän tekniikan ja työlaitteiden hyödyntämisessa aivan maailman huippua. Odotankin Maxpossa näkeväni paljon pohjoismaalaista innovaatiota ja uusia ideoita. Raportoin tietenkin kaikkiin Digger Man -kanaviini näyttelystä. Nykyään teen myös Earthmoversin sisarjulkaisua metäsäalalle (Forestry Machinery), joten ehkä näen sillekin sektorille jotain mielenkiintoista.”

”Nautin aina suunnattomasti Suomen ruuhkattomuudesta ja raittiista ilmasta. Suomi merkitsee minulle kaiken huipputeknologian lisäksi mukavia ihmisiä, joiden intohimona on sauna. Eikä unohtaa sovi myöskään suomalaisten lempilasta, minunkin ykkösurheilulajiani eli jääkiekkoa. Tosin Maxpon aikaan ei taida vielä kausi olla käynnissä”, pohtii Nick.

Kun siis satutte näkemään Nickin kameroineen liikkeellä Maxpon käytävillä, niin ottakaa hihasta kiinni. Ennen kuin huomaatkaan, saatat olla tuotteinesi somessa Digger Man -kanavilla. Jos sinulla on vaikka vientiin meneviä tuotteita, niin etenkin silloin Nick kannattaa pysäyttää osastolle.

Mainittakoon, että esimerkiksi Facebookissa Nickin kanavalla on lähes 18 000 jäsentä ja Instagramissa seuraajia jo noin 32 000 ympäri maailmaa. Ja se mistä kaikki lähti alkuun eli Digger Man blog saanee myös osansa Maxpotarinoista.

Edellisillä reissuilla Nick oppi jo kolme sanaa suomea. Nyt tavoitteena olisi opettaa muutama lisää.

Digger Man blog Instagramissa ja Facebookissa.

Lue myös: Mansen Mörinät 2017: Brittiläisin silmin sekä Maxpossa uutta nähtävää.

Lue seuraavaksi