Uutiset

Työkoneet

Muutoksia Havator Group Oy:n johdossa

Havator Group Oy:n toimitusjohtaja Christoffer Landtman on pyytänyt eroa tehtävästään henkilökohtaisiin syihin vedoten. Yhtiön hallitus on hyväksynyt eropyynnön ja toimeenpannut seuraavat järjestelyt.

Yhtiön hallitus on nimittänyt konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 7.2.2022 alkaen yhtiön hallituksen aiemman puheenjohtajan Hannu Leinosen (kuva yllä). Leinonen on toiminut Havator Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana 7.1.2020 alkaen. Leinosella on vahva kokemus rakennusalalta sekä lähes 20 vuoden kokemus toimitusjohtajan tehtävän hoitamisesta muun muassa Destialta ja YIT:ltä. Leinonen on myös SRV Yhtiöiden hallituksen jäsen.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi tullaan nimeämään Panu Routila. Routilalla on vahva kokemus hallitusten johtamisesta sekä tulokselliset näytöt teollisuuden ja palvelusektorin liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä yritysjärjestelyistä. Routila on Oriolan, Patrian ja Fortacon hallitusten puheenjohtaja sekä Enston ja Conficapin hallitusten jäsen. Aiemmin hän on toiminut Konecranesin, Ahlström Capitalin ja Kuusakoski Alteamsin toimitusjohtajana.


Lue seuraavaksi