Uutiset

Työkoneet

Mutasen matka etenee – linkkilista täällä

Täytyy myöntää, että Jukan virallinen matkasivu koukuttaa. Tienpinnan ja edessä vaappuvan kaivukoneen puomin seuraamisessa on jotain hypnoottista. Maisemat tosin vaihtuvat aika hitaasti. Mutta vastapainoksi on tarjolla jotain nopeampaakin. Enpä ole koskaan nähnyt yhtä rivakasti päivittyvää Facebook -sivustoa. Kun kirjoittaa sivulle kommentin, on se puolen tunnin kuluttua historiaa. Jukalla on vankkumaton kansan suosio ja palaute on uskomattoman positiivista. Miehen kannattanee ryhtyä seuraavissa eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi ja onpa Facebook- sivuilla miehestä leivottu jo seuraavaa presidenttiä Suomeen. Kansainvälisenkin julkisuuden lisääntyessä koko ajan ehkä jopa EU:n pressaa. Ja virkaanastujaisiin rysseliin mies ajaa tietenkin Sunwardilla. Seuraavassa Konepörssissä 7/2010 (ilmestyy 16.6.) on juttu Jukasta. Tosin paperilehden data on vanhaa, täällä internetissä eletään reaaliajassa.

Ja Jukan tempaus poikii myös uutta kylähulluutta. Ylen toimittaja sai vaatimansa fanimäärän Facebook -sivulleen ja kävelee lupauksensa mukaan perjantaina 11.6. koko päivän Jukan koneen perässä.

Voit lähettää uusia aiheeseen liittyviä uutis- ja videolinkkejä sähköpostiin: olli.paivio@sl-mediat.fi.

Jukka-aiheisia linkkejä

Iso D teki kannustuslaulun (tietämättään tai ainakin kertomatta Armille ?) vielä isommalle J:lle jo vuonna 1976. Hienoja kuvia mm. lähdöstäJukka HämeenlinnassaJa uutinen asiasta paikallisessa lehdessäValtakuntamme ykköslehdeksi itseään tituleeraava Helsingin Sanomatkin huomioi JukanKonepörssi TV Youtube ”Jukka Hits The Road”Konepörssi TV Youtube ”Jukan lähtöhaastattelu”Keskisuomalaisen JuttuYle: Kävelyvauhdilla KuusamoonJa toinen juttu Ylen sivuillaReitti kartallaJukka huomioitiin jo Kiinassakin (markkinaosuuslukema on hieman jukkaekstaasissa liioiteltu)Nick Drew – Digger Block uutisoi asianJa vielä toinen uutiskynnys ylitetty EnglannissaJukan viralliset matkasivut (reaaliaikainen videokuva sekä GPS -paikannus)Jukan facebook -profiiliYlen Uutiset 1.6.Kymmenen Uutiset – loppukevennys 1.6.Jossain Hämeenlinnan tienoilla (Youtube)Ja vielä yksi video YoutubestaJukka in Wikipedia

Lue seuraavaksi