Uutiset

Työkoneet

Murskepojat Oy urakoi monipuolisesti – Terex Finlay takaa laadun

Murskepojat Oy on lohjalainen kolmen osakkaan kuljetus- sekä maarakennusalan yritys, jonka kautta asiakas saa kaiken materiaalin aina kivituhkasta sepeliin. Yritys työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä, ja toiminnan tehokkuus on varmistettu oman louhoksen ja huippuluokan konekannan avulla. Keväällä yritys teki merkittävän panostuksen toimintaansa, kun Lohjalle saapui Kivisampo Oy:ltä hankittu Terex Finlay 696 -kaksitasoseula.

Murskepojat Oy:n kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman takaa monipuolinen konevalikoima, johon kuuluu kolme murskaa, kaksi seulaa sekä kaivukoneita, pyöräkuormaimia ja dumppereita. Uuden seulan hankinnan tullessa ajankohtaiseksi Murskepojilla oli tarkoin tiedossa koneelta vaadittavat ominaisuudet, joilla sen soveltuvuus muuhun linjastoon tullaan varmistamaan. Terex Finlay nousi nopeasti listan kärkeen ja kulutusosakaupan kautta tutun Kivisammon palvelutaso teki lopullisesta valinnasta helppoa.

Terex tekee minkä lupaa

Murskepojat Oy:n Jarkko Saario on ollut hyvin tyytyväinen sekä Terex Finlay 696 -kaksitasoseulan toimintaan että Kivisampo Oy:n asiakaspalveluun. Kivisammon Panu Laitila ottaa Saarion arvokkaat käyttökokemukset tarkoin muistiin ja niiden avulla kehitetään itse tuotteita sekä jälkimarkkinointipalveluita.

Murskepojat Oy:n Jarkko Saario on kokenut maarakennusalan ammattilainen, joka tuntee asiakaskuntansa kovan vaatimustason ja siihen yltämiseen vaadittavat konekannan ominaisuudet.

”Uuden seulan hankinta on aina suuri sijoitus ja itse koneen lisäksi myös jälkimarkkinointipalvelujen toimintaan täytyy pystyä luottamaan. Kivisammon Panu Laitilalta saimme nopeasti kaiken tarvittavan tiedon, ja lopullisen hankintapäätöksen teimme Kivisammon Open Day -tapahtuman aidon työnäytöksen jälkeen. Tilaus lyötiin sisään syyskuussa 2021, ja rasvarilla sekä lisävaloilla räätälöity seula saapui Lohjalle tämän vuoden toukokuussa”, kertoo Saario.

”Seula on ollut saapumisestaan lähtien kovassa käytössä ja Terex on suoriutunut tehtävistään moitteitta. Erityiskiitosta on saanut käytön helppous. Esimerkiksi syöttölaatikon mataluus, käsiventtiiliohjauksen toimintavarmuus sekä oikeaoppisten säätöjen tarkkuus ovat miellyttäneet koneen käyttäjiä. Lopputuotteen laatu on vastannut korkeita vaatimuksiamme ja asiakaspalaute on ollut myös hyvin positiivista. Koneen kokoluokasta huolimatta sen mekaaninen rakenne on sopivan yksinkertainen, mikä lisää luotettavuutta sekä huoltotoiminen helppoutta”, lisää Saario.

Pitkä elinkaari

Murskepojilla on yrityksen toiminnan kehittämiseen valmiina pitkänäköiset suunnitelmat ja Terex-seulalle on varattu niihin merkittävä rooli.

Terex Finlay on Jarkko Saarion mukaan tehokkuudestaan huolimatta mekaanisesti sopivan yksinkertainen ja myös huoltokohteet ovat helposti saavutettavissa. Tämä yhdistelmä tulee takaamaan pitkäkestoisen luotettavuuden ja tuotannon tehokkuuden.

”Meillä on uudet lupa-anomukset jo sisällä ja lisäksi tulemme avaamaan samalle Skogsmoran alueelle myös oman maankaatopaikan. Tulemme pitämään tuotevalikoimamme erittäin kattavana ja Lohjan alueen voimakas kasvu tulee varmasti työllistämään meitä tulevina vuosina runsaasti. Terexiä tullaan käyttämään hyvin monipuolisesti ja sille onkin luvassa ainakin 15 vuoden ura hienomurskeen ja sepelin tuotannossa”, lupaa Saario.

Kivisampo koko elinkaaren mukana

Kivisampo on tunnettu asiakaspalvelunsa laadusta ja yrityksen takuu-, huolto- sekä varaosapalvelut on viritetty korkealle tasolle. Lohjalle Murskepoikien toimintaa ja Terexin suoriutumista oli tullut seuraamaan Kivisammon tuotepäällikkö Panu Laitila.

”Kuuntelemme asiakaskunnan käyttökokemuksia tarkoin ja kehitämme toimintaamme jatkuvan seurannan kautta. Meillä on loistavat suhteet myös edustamiemme tuotteiden valmistajiin, ja huomiomme kehityskohteista Suomen olosuhteisiin otetaan nopeasti huomioon suunnitteluosastoilla”, kertoo Laitila.

”Seuraamme muutenkin alan kehitystä tarkoin ja esimerkiksi seulapuolen kokoluokkien jatkuva kasvu on otettu huomioon. Merkittävää on myös vuokraustoiminnan nopea lisääntyminen ja olemmekin kasvattaneet vuokravalikoimaamme esimerkiksi seulojen sekä leuka- ja kartiomurskien osalta”, Laitila päättää.

Lue seuraavaksi