Uutiset

Työkoneet

MRT-kauhanpyörittäjät uusilla väreillä

Kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja Marttiini Metal Oy ilmoittaa jännittävästä muutoksesta tuomalla markkinoille tuotteisiinsa uudet brändivärit. Aiemmin klassisella keltaisella ja mustalla koristeltu tuotelinja on nyt näyttävä oranssin ja mustan yhdistelmä, joka symboloi uutta lukua brändin matkalla.

”Tämä rohkea muutos tapahtuu, kun MRT-tuotteet vahvistavat edelleen sitoutumistaan huippuluokan lujuuden ja luotettavuuden tarjoamiseen. Vaikka värit ovat saattaneet muuttua, asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että tuotteidemme olemus pysyy ennallaan. Ne ovat edelleen lujia, luotettavia ja kestäviä”, sanoo toimitusjohtaja Miika Marttiini.

“Olemme innoissamme voidessamme julkistaa uudet brändi värimme oranssin ja mustan. Tämä muutos edustaa sitoutumistamme innovaatioon ja kasvuun samalla kun pysymme uskollisina arvoille, jotka ovat määrittäneet meidät. Tuotteemme ilmentävät edelleen samaa kestävyyttä ja erinomaisuutta, jota asiakkaamme ovat tottuneet odottamaan.”

Päätös siirtyä keltaisesta ja mustasta oranssiin ja mustaan johtuu Marttiini metallin strategisesta visiosta erottua markkinoilla ja vahvistaa brändi-identiteettiään. Oranssi, energiaan, innostukseen ja luovuuteen yhdistettävä väri tiivistää valmistajan mukaan täydellisesti MRT tiltrotaattoreiden hengen ja sen sitoutumisen rajojen ylittämiseen.

“Uudet brändi värimme eivät ainoastaan erota meidät kilpailijoista, vaan myös heijastavat päättäväisyyttämme valloittaa ja innostaa asiakkaitamme”, lisää Marttiini.

“Uskomme, että tämä eloisa muutos resonoi sekä olemassa olevien että mahdollisten uusien asiakkaiden keskuudessa, mikä vahvistaa brändimme läsnäoloa ja edistää syvempiä yhteyksiä yhteisössämme”, päättää Marttiini.

Siirtyminen oranssiin ja mustaan otetaan käyttöön kaikissa MRT-tuotteissa, pakkauksissa ja markkinointimateriaaleissa, mikä tarjoaa valmistajan mukaan yhtenäisen brändikokemuksen kuluttajille maailmanlaajuisesti.
Lue seuraavaksi