Uutiset

Työkoneet

Motofog-pölynsidontalaitteet Suomeen

Pleotech on italialainen, laadukkaiden Leotech-pölynsidontalaitteiden valmistaja. Nyt nämä tuotteet rantautuivat myös Suomeen Hansa-Machinesin alettua maahantuomaan useita eri malleja.

Nämä tuotteet täydentävät maahantuojan mukaan ruotsalaista jo maahantuonnissa olevaa Duztech-pölynsidontalaitevalikoimaa. Hansa-Machinesin Leotech-valikoimasta löytyvät diesel- ja sähkökäyttöiset, helposti siirrettävät ja tehokkaat, kohdistetun vesisumun tuottavat laitteet sekä kiinteään asennukseen soveltuvat Rotofog-tuotteet.

Maahantuojalta kerrotaan, että uusista pölynsidontalaitteista tekee poikkeuksellisia niiden uudet innovatiiviset ominaisuudet. Kyseisten pölynsidontalaitteiden toimintatapa perustuu aivan uuteen teknologiaan. Ne kun toimivat hienojakoiseen sumusuihkeeseen perustuvalla pölynsidontamenetelmällä.

”Pölynsidontalaitteita löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja kaikilla malleilla on omia erityisominaisuuksia. Sisätiloihin sopivat pölynsidontalaitteet ovat suunniteltu niin, että ne toimivat mahdollisimman huomaamattomasti ja äänettömästi mahdollistaen työskentelyn sellaisissakin paikoissa, joissa on paljon ihmisiä lähistöllä. Meluhaitoilta vältytään ja työskentely on sujuvaa. Ulkokäyttöön tarkoitetut pölynsidontalaitteet sopivat myös keskisuuriin ja suuriin purkutöihin, joten kovan luokan ammattilaisellekin löytyy kaikki vaatimukset täyttävä pölynsidontalaite”, kerrotaan Hansa-Machinesin tiedotteessa.

Ekologisuus tärkeää

Leotechin valmistamat pölynsidontalaitteet ovat hyvin kustannustehokkaita, sillä niiden vedenkulutuksen luvataan olevan hyvin pientä verrattuna tavanomaisiin pölynsidontajärjestelmiin.

Kustannustehokkuus on myös avainasemassa uuden teknologian malleissa. Maahantuojan mukaan Motofog-mallien käyttöönottoon riittää vain vesilähteen liittäminen pölynsidontalaitteeseen ja laitetta on helppo operoida. Tämä mahdollistaa sujuvan käytettävyyden myös vaativissa olosuhteissa.

”Uskomme vahvasti, että Motofog-laitteita tullaan toimittamaan hyvinkin nopeassa aikataulussa useille purku-, kierrätys- ja teollisuusalan asiakkaille. Sekä Motofog-, että Duztech -pölynsidontalaitteet ovat myös vuokrattavissa testikäyttöön tarvittaessa, kertoo maahantuoja ja antaa loppuun lupauksen:

”Nykypäivänä on tärkeää huomioida sekä ihmiset ja ympäristö, ja näillä tuotteilla se onnistuu.”

Lue seuraavaksi