Uutiset

Työkoneet

Metson mobiilisovellus myös Androidille

Metson uraauurtava MetsoMAP-mobiilisovellus, joka lanseerattiin vuonna 2012 ensin iPad- ja iPhone-laitteille, on nyt saatavilla myös Android-laitteille. Sovellus avaa pääsyn laajaan sisältöön, joka koostuu kaivos- ja maarakennusalan koneita, laitteita ja palveluja koskevista tiedoista sekä alan ajankohtaisista uutisista.

”Kasvava joukko asiakkaitamme ja muita alan asiantuntijoita on jo osoittanut kiinnostuksensa mobiilisovellustamme kohtaan ja lanseerauksen myötä miljoonat uudet käyttäjät saavat pääsyn siihen. Kehitämme sovellusta jatkuvasti lisäämällä siihen uusia toiminnallisuuksia ja interaktiivisia ominaisuuksia. Tarkoituksena on jakaa oleellista tietoa ja siten helpottaa asiakkaidemme työtä”, sanoo Metson kaivos- ja maarakennussegmentin Pohjois- ja Etelä-Amerikan myynnistä vastaava johtaja Dave Kowalski.

Kaivos- ja maarakennusalojen ammattilaiset voivat katsella ja jakaa sovelluksen avulla laajalti erilaista kaivos- ja maarakennusaiheista sisältöä, kuten yksityiskohtaista tietoa, esimerkiksi esitteitä ja esityksiä Metson kaivos- ja maarakennusteollisuuden laitteista. Sovelluksesta saadaan ilmoituksia alan tärkeistä uutisista, tuotepäivityksistä ja trendeistä sekä siitä voi lukea Metson Results minerals & aggregates -asiakaslehden digiversiota. Metson tuoteasiantuntijoiden tuki ympäri maailman on tarjolla tätä kautta ja lisäksi siinä on metsolaisille tarkoitettu myyntityökaluosio.

Tieto on helposti jaettavissa: esitteet ja tuote-esittelyt voidaan lähettää sähköpostitse suoraan sovelluksesta käyttäjille ja laitteisiin minne päin maailmaa tahansa. MetsoMAP on saatavilla englannin-, espanjan- ja portugalinkielisenä, ja se on optimoitu katseluun matkapuhelimilla sekä 7- ja 10-tuumaisilla tableteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi App Storesta sekä Google Playsta. Se tukee Android-versioita 2.3.4 (Gingerbread) ja KitKat 4.4.

Lue seuraavaksi