Uutiset

Työkoneet

Metsolle merkittävä tilaus Amerikkaan

Metso on saanut tilauksen karamurskaimesta ja kuljettimista sekä niihin liittyvistä palveluista ja varaosista kaivosasiakkaalleen Amerikkaan. Tilausten arvo on noin 20 miljoonaa euroa, josta noin 80 prosenttia kirjattiin Minerals-segmentin ensimmäisellä neljänneksellä saatuihin tilauksiin ja loput Minerals-segmentin toisen neljänneksen tilauksiin.

Superior™ MKIII -esikaramurskain

Metson toimituspakettiin kuuluu merkittävä kuljetinkokonaisuus, jonka ydin on Metson AF18-kuljetin (yläkuvassa). Se on yksi suurimmista Metson koskaan valmistamista kuljettimista. Kuljetin syöttää materiaalia Superior™ MKIII -esikaramurskaimelle, joka pystyy käsittelemään suurikokoisimmatkin syöttömateriaalit tehden siitä markkinoiden kustannustehokkaimman karamurskaimen.

”Meille on tärkeää, että voimme tukea asiakkaitamme niin, että saamme vastattua mahdollisimman hyvin heidän tarpeisiinsa. Erityisen palkitsevaa on, kun voimme käyttää osaamistamme prosessien suunnittelussa niin, että erilaisten laitteiden synergiat saadaan parhaalla mahdollisella tavalla hyödynnettyä. Murskaimet ja kuljettimet ovat tästä hyvä esimerkki, sillä ne toimivat prosessissa käsi kädessä”, sanoo Metson murskausliiketoiminnan johtaja Guillaume Lambert.

Metso pystyy suunnittelemaan ja toimittamaan suurimmatkin kaivosteollisuuden tarvitsemat kuljetinjärjestelmät. Edistykselliset murskain- ja kuljetinjärjestelmien kokonaisratkaisut mahdollistavat joustavan ja luotettavan materiaalinkäsittelyn.


Lue seuraavaksi