Uutiset

Työkoneet

Metso Mörisi RealParkissa

Lokotrack LT330D:tä olivat vastaanottamassa Hämeen Moreenijalosteen toimitusjohtaja Lauri Mertsalmi vaimonsa Tarjan ja tyttärensä Elinan kanssa. Metson puolesta laitteen luovutti aluemyyntipäällikkö Mikko Takaniemi.

Metson osastolla Mansen Mörinöillä oli esillä asiakkaille luovutuksessa olleita koneita. Uudistettu karamurskain- ja seulontalaitos Lokotrack LT330D luovutettiin Hämeen Moreenijalosteelle. Nyt tämä diesel-sähkökäyttöinen laitos on varustettu Volvon moottorilla ja vahvalla generaattorilla. Toinen esillä ollut laitos oli Sisä-Suomen Murskaus Oy:n uusi Lokotrack LT 120 -leukamurskain.

Viitasaarelaisen Sisä-Suomen Murskaus Oy:n uuden Lokotrack LT120 -leukamurskainlaitoksen vastaanottivat Elisa Utriainen (vas.), Kalle Marttunen ja Juha Utriainen Metson myyntipäällikkö Esa Bergiltä.

”Laitteita luovutettiin ja uusiakin kauppoja sovittiin”, kertoo Metson kotimaan myyntipäällikkö Esa Berg. ”Näyttely osoitti, että murskausalalla Suomessa jo viime vuonna alkanut hyvä vire näyttää jatkuvan ja uudistetut murskaus- ja seulontalaitteemme herättävät kiinnostusta.”

Lue seuraavaksi