Uutiset

Työkoneet

Metsäkoneiden purkuosien valikoima nyt netissä

Koneosapalvelulla on mittava kokemus metsäkoneiden käytettyjen osien myynnistä. Vilppulan raskaskonekorjaamon yhteydessä toimii metsäkonepurkamo, jossa puretaan eri merkkisiä metsäkoneita, ja käyttökelpoiset osat varastoidaan uusiokäyttöä varten. Käytettyjen osien varastotuotteita on nyt lisätty Koneosapalvelun sähköiseen tuotekuvastoon, mikä helpottaa ja nopeuttaa sopivan komponentin löytymistä asiakaspalvelun aukioloajoista riippumatta.

Tuotekuvastosta löytyy sekä vaihto-osat että purkuosat

Koneosapalvelu julkaisi uuden netissä toimivan tuotekuvaston joulukuussa 2019. Ensi vaiheessa kuvastoon tuotiin vaihto-osat eli hydrauliikan, voimansiirron ja nostureiden kunnostetut komponentit, jotka löytyvät toimitusvalmiina Koneosapalvelun varastosta. Kesäkuussa 2020 web-kuvastoon on lisätty metsäkoneiden purkuosien varastotuotteita. Purkuosat ovat nimensä mukaisesti käytettyjä komponentteja, jotka ovat peräisin Koneosapalvelun purkamista metsäkoneista. Purkuosat ovat toimivia ja ehjiä, mutta niitä ei ole kunnostettu, eikä niillä ole varaosatakuuta kuten vaihto-osilla. Purkuosista löytyy usein edullisin ratkaisu hieman vanhemman kaluston ylläpitoon ja korjaukseen.

Purkuosia netissä 220 nimikettä ja lisää tallennetaan jatkuvasti

Tuotekuvastossa julkaistiin kerralla noin 220 nimikettä purkuosia, ja varastotuotteiden tallennus järjestelmään jatkuu aktiivisesti, joten netissä selailtavissa oleva valikoima kasvaa edelleen. Purkuosissa eniten tarjontaa on voimansiirron osista, mutta myös esim. hydrauliikan, ohjaamon, kuormatilan ja rungon osia löytyy varastosta.

”Metsäkoneiden kanta on uusiutunut voimakkaasti viime vuosina, ja huoltosopimuskuviotkin ovat muuttaneet varaosien hankintatapoja. Siitä huolimatta meiltä kysellään yhä päivittäin käytettyjä osia, vaikkemme ole juurikaan mainostaneet metsäkonepurkamon toimintaa. Edullisille, käytetyille osille on selkeästi kysyntää, ja tavoitteenamme onkin palvella koneyrittäjiä monipuolisesti, ja tukea myös vanhemman konekannan toimintaa alalla. Siksi päätimme satsata käytettyjen osien saatavuuteen tuomalla purkuosien varastomme digiaikaan”, kertoo Koneosapalvelun toimitusjohtaja Ville Nevalainen.

”Tuotteita voi hakea kuvaston hakutoiminnossa kätevästi peruskonemerkin tai vaikka yksittäisen tuotekoodin avulla. Tuotteista näkyy sopivuus eri konemalleihin ja hinta, joten uskomme, että asiakkaan on helppoa tehdä hankintapäätös korjaustarpeen ilmaantuessa”, jatkaa Nevalainen.

Uuteen kuvastoon pääsee kotisivun www.koneosapalvelu.fi kautta klikkaamalla oranssia ”Tuotekuvasto” nappia tai suoraan osoitteesta https://konetarvikkeet.fi/

Lue seuraavaksi