Uutiset

Työkoneet

Metko 2020: Soukkio

Uusi telirakenteinen rumpujyräpyörästö

Soukkio Oy:n lanoissa tullaan jatkossa käyttämään Seitsemästä veljeksestä tuttuja nimiä. Niinpä äskettäin esitelty, malliston suurin ja uudistetulla tärypyörästöllä varustettu polannelana on saanut nimekseen Juhani 3700 (kuvassa) veljeksistä vanhimman mukaan. Lanan takana on neljä telirakenteista täryjyrää, jotka viimeistelevät tien pinnan tiiviiksi reunaa myöden. Näin jälki on aina tasainen ja viimeistelty, joka selvisi myös nähdyssä työnäytöksessä. Täryjyräpyörästö on mallisuojattu Suomessa. Tielanojen kevyempää päätä edustaa Timo 1100.

Soukkion osastolla nähtiin myös lisäsiivillä varustettu nivelaura (työleveys 4,25 m), maantieaura kaksoistuennalla (työleveys 3,66 m), hiekoituskauha ja -vaunu sekä reunantäyttökauha, jota valmistaja sanoo nopeatoimiseksi ja helppokäyttöiseksi.

”Valmistamme vain teknisesti erittäin hyvin toimivia ja laadukkaita lisälaitteita traktoreihin ja pyöräkuormaajiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat lanat, lumiaurat, hiekoituskauhat ja -vaunut sekä tienhoitoon tarvittavaa kalustoa”, kertoo Hannu Soukkio. ”Työnäytös Metkossa keräsi runsaasti kiinnostuneita. Näytösalue oli pieni, joten toimintaideaa pääsi tarkastelemaan hyvinkin läheltä. Pidän messujen antia erittäin hyvänä. Tulemme jatkossakin olemaan näkyvillä vastaavissa tapahtumissa.”Lue seuraavaksi