Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2023 – Tanalta sähkörepijä

Tana Rental osallistuu jälleen kerran Suomen suurimpaan maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttelyyn Maxpoon torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo 2023 järjestetään nyt 20. kertaa ja kävijämäärän on ennustettu nousevan ennätyslukemiin.

Esittelemme Maxpossa TANA Shark 440ET -sähkörepijän, joka täydentää mallisarjan ajatusta siitä,että jokaiselle asiakkaalle löytyy sopiva käyttövoima ja suorituskykyisesti takuuvarma repijä toiminnan luonteen mukaan.

Vaikka itse revintä tapahtuu verkkovirran avulla, dieseltekniikkaa ei ole kokonaan hylätty. Sähkörepijässä on mukana dieselmoottori, jonka avulla laitetta voidaan ajaa itsenäisesti tuotantolaitoksella tai terminaalilla käsittelypisteeltä toiselle.

”Juuri repijän liikuteltavuus on asiakkaidemme työlle tärkeää. Monella on useita eri jätejakeita käsiteltävänä eri puolilla pihaa ja myös yhden lajin kasan kasvaessa on tärkeää, että konetta voi liikutella. Apumoottorin avulla se on vaivatonta”, kertoo Tana Oy:n tuotepäällikkö Eetu Tuovinen.

Tana Rental ja TANA Shark -tuotesarjan uusin versio 440ET löytyvät osastolta B121. Tanan henkilökunta toivottaa kaikki tutustumaan messutarjouksiin ja kuulemaan Tana Rentalin monipuolisesta myynti- ja vuokrauskalustosta sekä koko Suomen kattavista huolto- ja varaosapalveluista.
Lue seuraavaksi