Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2022 – Kärcherin uutuuksia

Kärcherin osastolla nähtiin kaksikin uutuutta, vesipiikkaus-/vesipesulaite ja imulakaisukone. Esillä ollut Kärcher EcoMaster MK3 2500/26 edustaa modernia vesipainetta hyödyntävää piikkaus- ja pesutekniikkaa. Valmistaja sanoo kyseessä olevan ultrakorkeapainepesujärjestelmä. Laite kehittää 2 500 baarin vesipaineen, ja se on sijoitettu perävaunuun helposti siirreltäväksi. Laite on myös vuokrattavissa.

Tomi Peltomäki kädessään takana näkyvän järeän vesipiikkaus- ja pesulaite Kärcher EcoMaster MK3 2500/26:n pesupistooli. Pistoolissa on tuki rintaa vasten tuentaa varten. Sen verran on potkua tarjolla, että tuki on tarpeen.
Painemittari tarjoaa kovia lukuja.


Osaston toinen uutuus oli Kärcher MC130 Plus -kiinteistönhoitokone imulakaisuvarustein. Se asettuu kokonsa puolesta 3,5 tonnin painoluokkaan. Runko-ohjatun peruskoneen voimanlähteenä on Kubotan nelisylinterinen dieselmoottori. Moottori täyttää Stage V -päästönormit ja tehoa siitä irtoaa 48 kilowattia (66 hv). Ohjaamo on hyvin valoisa suurien lasipintojen johdosta. Näkyvyys työkohteeseen on erinomainen. Mittaristo on sijoitettu ohjauspyörän keskelle ja apumiehelle on ohjaamossa oma istuin. Nelivetoinen kone kulkee maksimissaan 40 kilometriä tunnissa. Roskasäiliön koko on 1 300 litraa.


Kärcher MC130 Plus.


Lue seuraavaksi