Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2013: AJCE- uutta iskua

Porilainen Hansa-Machines keskittyy yhä enemmän ja vahvemmin lisälaitteisiin. Wacker Neusonin maarakennuskoneet siirtyivät Edeco Tools Oy:lle, joten ainoaksi maarakennuskonemerkiksi taloon jäi nyt Mecalac.

Hydraulinen iskuvasara talosta on puuttunut ja nyt sellainen on tarjota esimerkiksi vankalle purku-urakointiin erikoistuneelle asiakaskunnalle. Maxpon osastolla etelä-korealaisista vasaroista kertoi AJCE Euroopan edustaja Mirza Basic. Euroopan pääkonttori ja muun muassa varaosavarasto sijaitsee Hollannin Rotterdamissa.

Hansa-Machinesin toimitusjohtaja Tero Tommila (vas.) ja Mirza Basic yrityksen suurimman iskuvasaramallin takana. AB 1500 M painaa 4350 kiloa ja soveltuu peruskoneisiin 40-55 tonnia.

”Etelä-Koreassa on 35 eri vasaramerkkiä Näistä vain viisi valmistavat vasaransa itse, muut osavat osat näiltä valmistajilta ja vain kokoonpanevat vasarat omalla tuotemerkillä. AJCE on yksi näistä oikeista valmistajista ja se antaa meille pelivaraa markkinoilla sekä hinnoittelun että esimerkiksi toimitusaikojen ja vaikkapa vasaran värityksen ja nimeämisen suhteen”, tietää Basic.

Tuoteohjelmassa on vasaramallit painovälillä 100-5500 kiloa. Suurin vasaramalli 1500M soveltuu peruskoneisiin aina 55 tonniin saakka.

Lue seuraavaksi