Uutiset

Työkoneet

Maspart osaksi UM Yhtiöitä ja RealParkiin

Konemiehen verkkokauppa Maspart Finland Oy on siirtynyt omistusjärjestelyjen kautta osaksi UM Yhtiöt -konsernia. Kyseisten järjestelyjen ansiosta Maspart Finland Oy siirtyy start-up -vaiheesta kasvuvaiheeseen siihen tehtävien panostuksien myötä, joista merkittävimpänä on Lempäälän RealParkiin tuleva myymälä syksyllä 2015. Toimialasynergia UM Yhtiöt -konsernin muiden osien kanssa antaa kasvulle merkittäviä mahdollisuuksia sekä syventää ja laajentaa toimintaa yhteistyökumppaneiden kanssa.

Maspart Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tarja Keen 1.1.2015 alkaen. Tarja Keen on taloushallinnon ammattilainen (BBA) ja hänellä on kokemusta verkkokauppaliiketoiminnasta. Tarja on myös työskennellyt useita vuosia Italiassa ja Iso-Britanniassa. Yrityksen myyntijohtajana jatkaa Seppo Salomäki.

Maspart.com-verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman koneita, lisälaitteita ja varaosia sekä muita tarpeellisia varusteita jokaiselle konemiehelle. Maspart.com:n periaatteena on tarjota koko konealalle kaikki tuotteet suoraan maahantuojilta ja valmistajilta yhden portaalin kautta hyvin kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Lue seuraavaksi