Uutiset

Työkoneet

Marakonilta uusi iskuvasaramallisto

Marakon Oy tuo markkinoille oman hydraulisten iskuvasaroiden malliston. Yritys lanseeraa nyt oman MRB-hydraulivasaroiden malliston kotimaan lisälaitemarkkinoille. MRB-vasaroiden kokohaitari kattaa yleisimmät Suomessa käytössä olevat koneluokat. ”Käyttökustannuksiltaan edulliset vasarat on suunniteltu ominaisuuksiltaan kotimaassa tehtäviin purku- ja rikotustöihin ja varustettavissa myös kuumiin olosuhteisiin sekä vedenalaiseen rikotukseen”, todetaan Marakonilta.

MRB – Marakon Rock Breakers

Marakonin uudet iskuvasarat kantavat nimeä MRB ja mallisto kattaa 13 hydraulivasaraa, jotka jakautuvat työpainoiltaan 335–7 250 kilogrammaan ja soveltuvat peruskoneisiin painoltaan 4–120 tonnia.

”Laajan kokohaitarin ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta MRB-iskuvasarat soveltuvat erinomaisesti yleisimpiin Suomessa käytössä oleviin koneluokkiin sekä täällä tehtäviin maanrakennuspuolen purku- ja rikotustöihin”, luvataan Marakonilta.

”Edullisilla käyttökuluilla haluamme varmistaa asiakkaidemme iskukyvyn kaikissa tilanteissa”, kertoo liiketoimintayksikön johtaja Jyrki Hyyrönmäki Marakonilta.

MRB-vasara iskee varmasti

Ennen esittelyä suurelle yleisölle vasaroita on testattu Marakonin oman henkilökunnan ja valikoitujen asiakkaiden toimesta erityyppisillä työmailla.

Porausliike Ryth Oy koekäytti 2 650 kilogramman työpainoista XB36-mallia loka-marraskuun aikana Lahdessa Pippo-Kujalan yritysalueen työmaalla. Vasaran ominaisuudet pääsivät täysipäiväisessä rikotustyössä kovaan testiin.

”Testikäytössä MRB-vasarat ovat näyttäneet luotettavuutensa ja varmakäyttöisyytensä”, todetaan Marakonilta.

”MRB-vasara iskee hyvin. Vasara ei täristä ja sitä on helppo käyttää. Myös kotelon muotoilu on hyvä ja kivien kääntely onnistuu hyvin”, luettelee viisi vuotta kivenrikotustyötä tehnyt Jari Väisänen Porausliike Rythiltä.

Varaosat sekä huollot nopeasti ja laadukkaasti

”Myytävien laitteiden jälkimarkkinointi on ollut meillä aina toiminnan tärkeintä ydintä. Vara- ja kulutusosien saatavuudesta sekä nopeasta ja laadukkaasta huoltotyöstä ei tingitä jatkossakaan. Maankuulu huolto sekä kustannustehokas varaosapalvelu varmistavat, että MRB-vasaran omistaminen jättää plussan puolelle eivätkä hommat tyssää”, todetaan Marakonilta lopuksi. 


Marakonin Marko Tourunen esittelemässä uutta MRB-iskuvasaramallistoa Villi-Länsi-tapahtumassa.


Viime viikon Villi-Länsi-tapahtumassa uusi MRB-vasara esittäytyi ensi kertaa suurelle yleisölle Suomessa. Seuraavan kerran uutta vasaraa pääsee tutkimaan Mansen Mörinöillä, jossa se on esillä Konesillalla.
Lue seuraavaksi