Uutiset

Kuljetuskalusto

Mansen Mörinät entistä kattavampi

Mansen Mörinät järjestetään tänä vuonna pe 13. ja la 14.4. perinteisellä kaavalla Pirkanmaalla. Tapahtumasta on tulossa tällä kertaa jopa monipuolisempi kuin ennen. Ensimmäistä kertaa tapahtumajärjestäjiä on mukana yli 50, yhteensä 53.

Ensimmäistä kertaa tapahtuman järjestäjinä ovat nyt mukana AGCO Suomi Oy, Taratest Oy, Konevuokraamo Rentti, Kobelco Center, Ramudden Oy, Aisapojat Oy/ Trailerman Oy, RealLift Oy, RinoMachine Oy, RST-Steel Oy ja Grutech Oy/Slagkraft. Aikaisempaa laajempi tarjonta lisää kiinnostavuutta ja tuo tapahtumaan varmasti lisää kävijöitä.

Kuljetuskaluston osalta on tiedossa, että seuraavat kiertueet pysähtyvät tapahtuman aikana Pirkanmaalla; Scania kevätkiertue, Puunkuormaajamestari 2018, Volvo Raskaat kiertue, Renault Trucks Road Show 2018 ja Mercedes-Benz Kuorma-autokiertue.

Uusien toimitilojen avajaisia vietetään ainakin seuraavilla toimijoilla; Taratest Oy/Leica Geosystems Oy, Konesilta Oy ja RST-Steel Oy.

Maarakennuskonemarkkinoilla on myös tapahtunut ja merkkiedustuksissa on ollut muutoksia viime vuoden lopulla ja heti vuoden vaihteessa. Voidaankin jälleen odottaa todella mielenkiintoista ja kalustotäyteistä tapahtumaa. Mukana on kaikkiaan yli 300 alan toimijaa.

Tapahtuman verkkosivut löydät tästä

Tapahtuman fb-sivut löydät tästä

Tapahtuman järjestäjät löydät tästä

Tapahtuman ajo-ohjeet löydät tästä

Videoita vuoden 2017 Mansen Mörinöiltä:

Lue seuraavaksi