Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät 2022 – Machinery Oy

Myös Machinery Oy on mukana Mansen mörinöillä. Uuden toimipisteen pihalla Pirkkalassa voi nähdä muun muassa tuotteita maanrakentamiseen sekä myös uutuustuotteen eli Swanlift-henkilönostimen. Myös Telastar-kurottaja on uutuustuote (kuva alla). Lisäksi nähtävillä on Sany Nordic -kaivukoneita sekä Doosan 7//31 -kompressori.

Telastar-minikurottaja on kompakti ja helppokäyttöinen minikurottaja monipuoliseen työskentelyyn. Kauko-ohjaus mahdollistaa turvallisen työskentelyn kaltevilla pinnoilla ja vaarallisissa paikoissa. Pienen kokonsa ansiosta Telastar pääsee ahtaisiinkin tiloihin, jonne muuten ei olisi pääsyä.

Swanlift-uutuudesta Machineryltä todetaan: ”Tämä nykyaikaisella tekniikalla ja ennennäkemättömillä ominaisuuksilla varustettu nostin osoittaa täysin uuden kulkusuunnan hinattavien henkilönostinten markkinoilla.”

Rakentamisen osasto esittelee kestäviä Tsurumi-pumppuja, jotka ovat Machineryn mukaan tunnettuja niiden hyvästä laadusta ja soveltuvuudesta vaativiinkin kohteisiin.

Lisäksi sään salliessa nähtävillä on Swepac-maantiivistimiä tiivistystöissä. Swepacin tärymallisto tarjoaa tärylätkät erilaisin moottorein ja kokovalinnoin, joten Machineryn henkilökunta lupaa löytää jokaiseen tarpeeseen parhaiten sopivan laitteen.

Sany-kaivukoneet ovat myös esillä. Sany Nordic tarjoaa kaivukoneita, jotka on rakennettu korkealaatuisista komponenteista. Tutut valmistajat ovat ovat muun muassa Cummins, Yanmar ja Kawasaki.

”Jokainen malli on kehitetty ja suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille, ja niissä yhdistyvät kustannustehokkuus, luotettava suorituskyky sekä turvallinen ja mukava työympäristö. Vahva osaaminen raskaiden koneiden huollosta luo hyvän ja vakaan pohjan myös Sanylle. Hinta- laatusuhteeltaan lyömättömät koneet laadukkaan huollon kanssa tekevät Sany-kaivukoneesta tuotteen, joka varmistaa myös asiakkaan parhaan mahdollisen menestyksen”, kerrotaan Machineryltä.

Sany Nordic toimii Suomessa Tornokone Oy:n alaisuudessa. Tornokone on toiminut pitkään Putzmeister-betonipumppauskaluston edustajana Suomessa. Sekä Tornokone että Machinery ovat osa Boreo Groupia.

Grilli käy myös kuumana koko tapahtuman ajan, joten kannattaa suunnata Mörinäsaappaat osoitteeseen Ruutanakorventie 2, Pirkkala.
Lue seuraavaksi