Uutiset

Työkoneet

Makupaloja Mansen Mörinöiltä (osa 8)

30-vuotista taivaltaan tänä vuonna juhliva Suomen Rakennuskone Oy esitteli Mörinöillä tuoreita nimityksiään. Pasi Gerpe on aloittanut myyntijohtajana. Viimeksi Renault Trucksin kaupallisena johtajana toiminut Gerpe omaa kaikkiaan 21 vuoden kokemuksen kumipyöräisestä kalustosta eri taloissa.

”Siirtyminen konekaupan puolelle tuntui hyvältä liikkeeltä. Suomen Rakennuskoneen historia on pitkä ja edustetut merkit ovat hienoja ja arvostettuja alalla”, aloittaa Gerpe.

Pasi Gerpe

”30-vuoden merkkipaalua juhliva Suomen Rakennuskone on hyvissä asemissa kohtaamaan uudet alan haasteet. Olemme valmiita muutokseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Loistavalla porukalla ja yhteistyöllä saadaan hyviä tuloksia aikaan.”

Jälkimarkkinointijohtajaksi vastikään on nimetty Heidi Imboden, joka siirtyi pestiinsä Steelwristiltä. Suomen Rakennuskoneen nykytilanteen Imboden näkee positiivisena ja henkilökunnan erittäin ammattitaitoisena.

”Toimenkuvaani kuulu vastata jälkimarkkinoinnin toiminnoista sekä maarakennus- että kaivoskoneiden osalta. Tähän kuuluvat huolto-, varaosat, tekninen tuki, huolto- ja kunnossapitosopimukset sekä sopimushuoltokumppanit. Hyvä ja toimiva jälkimarkkinointi vastaa asiakkaan tarpeisiin sen jälkeen, kun varsinainen laite on asiakkaalla ja alkaa käyttö-, sekä huolto- ja kunnossapitotoiminnot”, sanoo Imboden.

Heidi Imboden

”30-vuotias Suomen Rakennuskone Oy on valmis ottamaan nykypäivän haasteet vastaan mukautumalla ja mukauttamalla toimintojaan ajan hengen mukaiseksi. Maailma muuttuu nykyään vauhdikkaasti ja äkkiarvaamatta. Näin ollen ei auta jäädä ”tuleen makaamaan”, vaan on herkällä korvalla kuunneltava ympäröivän maailman muuttumista”, lopettaa Imboden.

Edellä mainitut henkilöt korostivat Mörinöillä, että niin myynti- kuin jälkimarkkinoinnin verkostoja tullaan kehittämään edelleen vahvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Rental-toimintaa tehostetaan ja tuotevalikoimia laajennetaan edelleen. Koneiden saatavuusongelmat siirtyvät historiaan.

Allekirjoittanut pongasi keväällä ottamansa kuvan melko massiivisessa koossa. Jarkan Maansiirto Oy:n Komatsu PC2000-11 lastaa Komatsu 605 -kiviautoja Tuusulassa, Seepsula Senkkerin kiviaisesalueella. Lue lumenkoristelema artikkeli tästä.
Rompetorit kuuluvat aina Mörinöiden vakiotarjontaa. Kätevät rakentelijat löytävät niistä paljon käyttökelpoisia ja edullisiakin osia.
Koeajoalueella pääsi heiluttelemaan Komatsumallien PC55MR-5, PC78US-11, PC138US-11 ja PC228USLC-11 vipuja.
Konevuokrauksen myyntipäällikkö Visa Mönkkönen hymyili kilpaa syysauringon kanssa. Visa voitti.Lue seuraavaksi